Mennyire elítélendő ha egy 1 év alatti gyermekre a
nagyszülők vigyáznak, míg a szülők elmennek nyaralni?
Figyelt kérdés
Már kétszer voltunk a férjemmel pár napra pihenni, mióta megszületett az első babánk. Tudom, hogy sok anyuka ezt elítéli és sokan inkább viszik pár hónaposan is nyaralni magukkal, de mi anyósoméknál élünk így a kezdetektől fogva rengeteget segített/segít a baba körül. Mi rájuk bíztuk pár hónaposan is de főként ők mondták menjünk el nyugodtan kikapcsolódni egy kicsit. Lassan már 9 hónapos lesz és ha tavasszal újra lehet menni ide oda,akkor elmennénk megint pár napra. Tudom lehet rossz anya vagyok, de a vírus helyzet miatt is meg mivel még kicsi nem engedték anyósék sose h mindenhova magunkkal vigyük. Inkább vigyáztak rá mindig ha valami fontosat is kellett elintéznünk. Szóval a faluban való sétán kívül meg hogy hazavisszuk heti egyszer máshol még nem volt. Anyosomékkal szeret lenni főleg h a kezdetekben mindig ő tudta mit hogy kell csinálni vele és legtöbbször nála nyugodott meg a hasfájós időszakában is. Hamarosan tavasszal vagy nyáron haza is akarják vinni a dédszulokhoz mert a vírus miatt több mint fél éve nem vtak otthon. Viszont ez több mint 3 órás út szóval nem tudom h fogja majd bírni. Szerintetek rossz anya vagyok ha ismét elmegyünk pár napra amint lehet?
Nem elítélendő, de mi pl. másképp élünk. A mi családunkban ez elképzelhetetlen lenne, ahogy sok más is, amit leírtál.
2021. febr. 24. 16:43
12/19 anonim válasza:
Mit akarsz hallani? Hogy neeeemiiis, szuper anya vagy? Leginkább gyerek vagy, akinek egy felnőtt mondja meg, mit csináljon. Ha kétségeid vannak, a férjeddel beszélj, ne velünk. Bár ezek szerint a férjedet is az anyja irányítja. Miért nem szoptatsz? Azt is anyós mondta, hogy a tápszer egyszerűbb lesz, mert így ő tudja etetni?
2021. febr. 24. 16:49
13/19 anonim válasza:
"meg mivel még kicsi nem engedték anyósék sose h mindenhova magunkkal vigyük"
Inkább úgy kellett volna feltenned a kérdést, hogy "mennyire elítélenő az, hogy valaki szült az anyósának szült egy gyereket és még csak nem is zavarja, hogy semmi köze a saját babájához?"
Erre azt írtam volna, hogy érthetetlen.
Az viszont érthető hogy ilyen helyzetben nem hat meg, hogy nélküle mentek nyaralni.
2021. febr. 24. 16:51
14/19 anonim válasza:
Biztos hogy kellett nektek ez a gyerek? Nem lett volna jobb egy kiskutya?
Már alapból a szülők nyakára szülni elég ciki szerintem, az meg hogy napokra lepasszolnátok egy pár hónapos gyereket...érdekes hozzáállás. Ez van akkor ha nem átgondolt a gyerekvállalás, aztán meg más neveli.
2021. febr. 24. 16:57
15/19 anonim válasza:
Hamar meguntad szerencsétlen gyereket.
2021. febr. 24. 17:06
16/19 anonim válasza:
Nem gond. Nem te vagy az elsődleges gondozója, így biztosan nem hiányzol neki.
2021. febr. 24. 17:07
17/19 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá? Senkinek semmi.
2021. febr. 24. 17:34
18/19 anonim válasza:
Hát mi a gyerekekkel vagyunk egy család, nyilván együtt nyaralunk . Nekik is jót tesz a más környezet. Nekem nem lenne szívem kihagyni sőt napokra ne lássam őket. Szívem szakadna meg. Nem vagyok ősanya, jó lenne nyilván nélkülük pihenni, de mi így vagyunk egy család. Szóval az én nézőpontomból igen elítélendő.
2021. febr. 24. 18:24
19/19 anonim válasza:
Nem, sőt a párkapcsolatnak kell, hogy időnként együtt minőségi időt tudjatok eltölteni, gyerek nélkül.
Engem is évente egyszer pár napra nagyszülőknél "hagytak". Semmi bajom nem lett, jó a kapcsolatom a szüleimmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!