Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 eves mennyire kell tudni...

2 eves mennyire kell tudni rajzolnia egy gyereknek?

Figyelt kérdés
Az enyem meg csak firkal anyosom szerint baj
2021. febr. 24. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
En 31 vagyok de mai napig a firkálásnál tartok. 😂
2021. febr. 24. 14:05
 12/16 Derjaderja ***** válasza:
100%

Enyém is firkál, és szerintem nem is szabad erőltetni, hogy tanuljon valami formát, mert elveszi az örömet, és sokkal jobb ha magától érik ki egy készség.

A festőművész barátnőm egyszer azt mondta, hogy azért sem jó szólni ha vmit más színűre színez, rajzol, mint az igazi, mert valahogy szerinte másként látják a színeket, ehhez nem értek, de valami színskálát értettem meg belőle,.mint a hangoknál a felharmonikusok, és ha van esetleg érzèke a művészethez, akkor az ilyen túlvezetés rontja.

Szóval a gyerek élvezze ahogy akarja, anyósnak meg toll a fülébe (vagy zsírkréta)...

2021. febr. 24. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Én nagycsoportig elég béna voltam rajzolásban, aztán valahogy megügyesedtem annyira, hogy majdnem művészeti gimibe mentem, csak rosszakat hallottam a suliról (drogok, rossz közösség, maximalista tanárok, versengés a szomszédos iskolával), ezért végül nem felvételiztem oda.

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy 2 éves nem rajzol szépen, van még ideje bőven fejlődni😇

2021. febr. 24. 15:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

2 évesen pont azt kell tudnia, firkálni...

És amúgy gyereke válogatja. A fiam 4,5 éves, középsős, és most kezdek kicsit fellélegezni, mert már mind az ovi, mind a védőnő megjegyezte, hogy rajzolgathatna itthon is kicsit, mert az emberábrázolása igencsak fejlesztésre szorul. És mostanában rákapott kicsit jobban a rajzolásra, fejlődik is szépen. De eddig nem is nagyon tudtam rávenni. Színezni bármikor, de ha magától kellett volna bármit rajzolnia, lehúzta a rolót. Ő ilyen, nem igazán szeret rajzolni. De amúgy nekünk azt mondta a védőnő, hogy ÁLTALÁBAN a lányok jobban szeretnek, ezáltal jobban is megy nekik. És az ovis rajzaik alapján igaz lehet, mert láttam kirakva őket jópárszor, és kb minden lány rajza szebb/részletesebb, mint a fiúké. Persze biztos van kivétel.

Anyósoddal meg ne foglalkozz.

2021. febr. 24. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A 2 évesem csak firkál, és őszintén szólva én 32 évesen sem vagyok sokkal többre képes 😅
2021. febr. 25. 04:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 3 éves, de még csak firkál. Kört már tud néha, de nem köti még le a rajzolás. Pedig a nagymamája és a tesóm is gyönyörűen rajzol. Ez van. Nem erőltetem. Én a helyedben lerajzoltatnám vele az anyósodat és odaadnám ajándékba...
2021. febr. 25. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!