Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4gyermekes anyukák!Milyen 4...

4gyermekes anyukák!Milyen 4 gyerekkel?hogy fogadtátok amikor kiderült,hogy jön a 4. baba?

Figyelt kérdés
3 fiam van. 7éves, 5éves és egy 16hónapos. 6napja késik. Erős pozitìv lett a teszt. Hogy fogadtátok? Én most eléggé le vagyok döbbenve. Benne volt a pakliba,mert megszakítással védekeztünk.
2021. febr. 23. 15:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 15, 13, 3 évesek és 6 hónapos a kicsi. Ha a szívemre hallgatnék, nem tudom mikor tudnám azt mondani, hogy elég, de mivel az eszemre hallgatok, itt megállunk.
2021. febr. 23. 17:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 4-at szerettem volna, a férjem 3-at, így maradtunk a 3-nál. Persze úgy voltunk vele, hogy ha 34 éves koromig nem lesz 3, csak 2, akkor 2 lesz, mert én azután már nem szerettem volna szülni. Aztán 4 lett, mert kiderült ikrek:)

A korkülönbségek közöttük egyébként elég hasonló a te gyerekeidhez. A két nagyobb között 15 hónap van.

Most a két nagyobb 7 és 5 évesek,a kicsik 14 hónaposak.

Meglepődtünk nyilván. Egyébként nem olyan nehéz, de nem egyszerű. Így, hogy van két nagyobb gyerekem, szerintem egyszerűbb, mert sokat segítenek. Nem lesz sokkal nehezebb 4-gyel mint 3-mal. Bár ebben nincs tapasztalatom, szóval nem akarok hülyeséget mondani.

Ha azt nézzük a 2 nagyobb gyereked között is 2 év van, a két kicsi között is annyi lesz, azt pedig már tudod, hogy velük milyen volt.

2021. febr. 23. 18:02
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
Nekunk ikreink lettek harmadjara. Mindenkitol elnezest aki hasonlo helyzetben vallalt 4. babat, foleg a kerdezotol, de 3 ilyen kicsi gyerek melle fel nem tudom fogni, ennek a miertjet. Imadom a gyerkeimet, rengeteget foglalkozom veluk. Ha lelkiismeretesen akarod csinalni, ertsd szansz rajuk idot kulon kulon, tanulsz, jatszol, beszelgetsz, erdemben foglalkozol veluk, nem eleg a mar meglevo 3 kicsi?
2021. febr. 23. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
Az megint mas teszta, hogy 1-(2-3) gyereked mar nagyobbacska, onalobb, es ugy jon a 4. De egy kisiskolas, ovis es majdnem baba melle?
2021. febr. 23. 18:28
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
Tehat pl. a 10es valszolonal teljesen rendben van. Ott mar nagyok a gyerkocok, nem veszik el egymastol az idot, energiat.
2021. febr. 23. 18:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Három gyerek után nem dob ennek meg hogy ha nem vedekezek akkor kopogtat a következő.

De ha csak le akartad írni hogy vegyes érzésekkel keveredik a kezdeti felismerés és orom... Hát nekem már az elsőnél is így volt :)

2021. febr. 23. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
4, 3 és 1 éves nagytesók mellé született a negyedik, akit ugyanolyan lelkesedéssel vártunk, mint a nagyokat. 😊 Vele lett teljes a családunk, szuperül elvagyunk.
2021. febr. 23. 19:34
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
13: nekem meg két kicsi van, és mondhatnám hogy fel nem tudom fogni miért akar valaki két kicsi mellé harmadikat. De nem mondok ilyet mert nem vagyunk egyformák. Egyáltalán nincs akkora különbség a kettő után harmadik, vagy a harmadik után negyedik között, hogy így nyilvánulj meg.
2021. febr. 23. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Ismetlem 4 gyerekem van, tudom mit beszelek, tapasztalatbol.Es igen pont ez a problema, ahogy te latod. Pont ugyannyi kulonbseg van 1 es 2, 2 es 3, 3 es 4 kozott. Pont ugyanugy 1 gyerekkel tobb. Ezt mar mastol is hallottam es sosem ertettem. Pontosabban hatalmas butasagnak tartottam. Ugyanis nem a feladatokban merik a kulonbseget, hanem a foglalkozasban, a torodesben. Az pedig minden esetben pontosan 1 gyerekkel tobb.
2021. febr. 23. 19:51
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Én is ismétlem, ezzel a logikával akkor neked miért kellett a harmadik (ami 4 lett, de hármat akkor is akartál)? Sőt miért kellett a második? Az nem hatalmas butaság csak pont a negyedik?
2021. febr. 23. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!