4gyermekes anyukák!Milyen 4 gyerekkel?hogy fogadtátok amikor kiderült,hogy jön a 4. baba?
Én 4-at szerettem volna, a férjem 3-at, így maradtunk a 3-nál. Persze úgy voltunk vele, hogy ha 34 éves koromig nem lesz 3, csak 2, akkor 2 lesz, mert én azután már nem szerettem volna szülni. Aztán 4 lett, mert kiderült ikrek:)
A korkülönbségek közöttük egyébként elég hasonló a te gyerekeidhez. A két nagyobb között 15 hónap van.
Most a két nagyobb 7 és 5 évesek,a kicsik 14 hónaposak.
Meglepődtünk nyilván. Egyébként nem olyan nehéz, de nem egyszerű. Így, hogy van két nagyobb gyerekem, szerintem egyszerűbb, mert sokat segítenek. Nem lesz sokkal nehezebb 4-gyel mint 3-mal. Bár ebben nincs tapasztalatom, szóval nem akarok hülyeséget mondani.
Ha azt nézzük a 2 nagyobb gyereked között is 2 év van, a két kicsi között is annyi lesz, azt pedig már tudod, hogy velük milyen volt.
Három gyerek után nem dob ennek meg hogy ha nem vedekezek akkor kopogtat a következő.
De ha csak le akartad írni hogy vegyes érzésekkel keveredik a kezdeti felismerés és orom... Hát nekem már az elsőnél is így volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!