Azok az anyukák, akik nem anyatejjel táplálják a babájukat, ők "komfortszopizni" sem hagyják őt?
Nem vitatémát indítok, és bíráskodni sem akarok (a válaszadókat is kérem, hogy ettől tartózkidjanak). Nem abban akarok vájkálni, hogy ki miért vagy miért nem szoptatja a babáját. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy egy tápszerrel táplált babát általában egyáltalán nem szoptat az anyukája, azért se, hogy cicin aludjon el/nyugodjon meg? Cumit adtok neki, és/vagy csak dajkáljátok?
Én szoptatom a kislányom, de cumit is szokott kapni, viszont pl ha nagyon fáj a hasa, a cumit kiköpi, és csak a cici segít, hamar megnyugszik. Ennek kapcsán jutott eszembe a kérdés. Nyilván az is fontos, mit szok meg a baba.
Köszönöm azoknak, akik válaszolnak!
Köszönöm szépen a válaszokat!
A komfortszopit én sem úgy értettem, hogy minden nyekkenésre mellte teszem (emiatt használunk mi is cumit), csak hogy pl fájdalom, nyűgösség esetén megnyugtatásnak. De érthető, amit írtok, hogy ha etetésre (bármi miatt) nem használjátok a mellet, akkor "furcsa". Akár egy összebújás is ugyanolyan nyugtató a babának, mert az anya közelsége neki a fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!