7 hónapos babám állandóan állni akar, egész nap sír. Mászni nem tud, de nem is akar. Mit tehetek?
sziasztok! a 7 hónapos kislányom stabilan ül, úgy-ahogy kúszik (előre nem mindig sikerül)és ha talál kapaszkodót, feláll. egész nap a négykézláb helyzetből felállással próbálkozik, rengeteg eséssel. nyűglődünk egész nap :) mászni nem tud, félek, hogy ez ki is marad nála, ha így folytatja. csak ölben van nyugton (mint most is), elég nehéz, mert 22 hónapos bátyja is van...
véleményeteket, ötleteiteket előre is köszönöm!
Állni akar, mert tud, viszont hamar elfárad, (gyenge lábak) elengedni viszont nem meri a kapaszkodót, azért sír.
Ennek és az esések ellenére én letenném, csak azért, hogy mozgásában ne legyen korlátozva, és nagyon ügyelnék, ha esik, ne nagyon üsse meg magát. Ilyenkor alkalmaztuk a veszélyes dolgok elkerítését. Amennyire ezt meg lehet oldani.
köszönöm Nektek is! vastag polifoam lapok vannak lerakva, majdnem az egész lakásban, játék is bőven. szóval igerből nincs hiány. a bátyja is ott játszik, nagyon sokszor ő is hívja, noszogatja.
úgy látom, hogy a sikertelenség miatt bömböl, nem fáj neki semmi. egyszerűen kiakad, ha nem megy amit akar :)
én meg már kivagyok, zúg a fejem, mert nem tudok csak a kicsivel foglalkozni, így persze akkor bömbölés is van bőven. eléggé akarnok tipus :)
sziasztok! képzeljétek, ma délután rájött a kisasszony, hogyan tud villámgyorsan mászni és nekiindult fölfedezni a lakást! Végre nyugalom volt a lakásban egy órán át! Amíg a nagyobb aludt, a kismanó kirámolt egy ruhásszekrényt, amire elfelejtettem visszaakasztani a gyerekzárat :) de megérte! rég éreztem ilyen nyugalmat :)
közben az állást is gyakorolja a kicsi, már arra is kezd rájönni, hogyan tud visszaereszkedni.
köszönöm mindeninek a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!