Egy éves kisfiam nem tud szívószállal inni, ez baj? Hogy tanulják meg ezt a gyerekek?
Az én fiam 2 éves is elmúlt mire használni tudta a szívószálat. Nem, nem azért mert debil, hanem mert ivott inkább sima pohárból, kulacsból.
Nem az számít miből iszik, hanem hogy az számára kényelmes, könnyen kezelhető, számodra meg könnyen tisztán tartható legyen.
Nekem pl a szívószál nem túl higiénikus.
Őő... a miénk a sima csőröst szívogatta, nem volt hajlandó hátra dönteni a fejét, ezért vettem neki egy szívószálast 8 hónaposan és abból kortyolgat. Csak úgy tudja.
Szerintem azért mert hagytam neki, hogy a kis tasakos babakajából így egyen.
Jézusom utolsó, te feltételezted, hogy azért, mert képes belőle inni, csak abból itatják? Az én gyerekem is tudott pohárból, fél literes üvegből, meg mindenből inni, de a szívószál "működését" 1 éves kora előtt sajátította el az első közt, mert a cumisüveg és a csőrös pohár is ugyanazon az elven működik.
Javaslom rakj egyet a fürdőkádba mikor sima vize van csak, akkor hátha leesik neki. Én egyébként szennyeztem a környezetet azzal a 10 db szívószállal amit a gyerekem akkoriban "elhasznált", nem mosogattam. Már van papírszívószál is, azt se kell tisztán tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!