Anyucik! Őszintén! Van olyan aki szimplán lustaságból ad a babájának üveges bébikaját?
Szia!
Nekem az üveges bébiételekkel nem lenne bajom csak nagyon kis adag s nem lakik jól vele a kisfiam.Minimum egy evésre 2-3 üveg kellene,hogy igazán jól lakjon vele.Ha csak 1-et eszik utánna sír,mivel még éhes.Így inkább főzök neki,ami nem egyszerű,mert ő a 4.gyermekem s ő még mást eszik,mint a többiek.
De imádja,amit főzök neki.Néha azért veszek üvegeset is,ha éppen kirándulni megyünk!
Szia mindenki!
Én is a bébikaját adom zömében a babócámnak!Én kicsit úgy is vagyok ezzel, hogy biztos nem agyonpermetezett alapanyagokból készülnek, bár a mai világban már semmiben sem lehet megbízni!!Kényelmes is az is igaz, mert tudom hogy az egy üveget megeszi és kész!Nem kell gondolkozni, hogy mit hogyan kutyuljak, minden nap mást tudok neki adni!Hogy szereti-e?Nagyon!!Hát én így vagyok ezzel!!Sok egészséget a babáitoknak!!!
Szia!
Én inkább az elején adtam neki több üveges kaját, láttam hogy sokan azzal etetik a babájukat, gondoltam biztos jó neki meg egy rész lustaság is volt benne azért. kb. 3-4 hétig evett üveges kaját. Aztán egyszer gondoltam elolvasom már a címkét hogy mik vannak ebben a kajában és eléggé meglepődtem meg is el is borzadtam az alapanyagok láttán. Pl: burgonya pehely.
Azóta mindig főzök neki. De azért arra is fel vagyok készülve ha sok dolgom van és nincs időm főzni vagy egyszerűen csak lusta vagyok. Megtartottam a bébi ételes üvegeket és amikor főzök egy nagyobb mennyiséget ezekbe teszem és bevágom a fagyasztóba, mikor úgy van akkor kiveszem felmelegítem és már eheti is. Ha tudom, hogy másnap mennünk kell valahová este kiveszek egy üveggel és reggel visszük magunkkal és ahol le tudunk ülni enni ott megetetem a gyerekkel. Úgyhogy ha úgy vesszük most is eszik üveges kaját, de csak az üveg bolti :)
Persze, hogy van! :) Magunknak se főzök minden nap, néha rendelni is jól esik (hisz csak a telefont kell felvenni és mégis finomat eszek.)
Ettől függetlenül szeretnek főzni, időnként kifejezetten arra vágyom, hogy végre csináljak valami finomat. Időnként meg csak szimplán azért főzök, hogy legyen kaja. Ha minden nap főznék szerintem utálnám. :-) Nincs abban semmi rossz, ha az ember nem kizárólag házival eteti a csemetéjét.
én is szoktam neki üvegeset adni, ha nincs kedvem főzni :-) Ez van, nem vagyok tökéletes :-)
de pl gyümölcsöt soha nem adok neki üvegeset, csak főzeléket.
de vigyáznunk kell vele, mert nagyon megfogja a székletét az üveges főzelék. Tele van rizskeményítővel :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!