Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik! Őszintén! Van olyan...

Anyucik! Őszintén! Van olyan aki szimplán lustaságból ad a babájának üveges bébikaját?

Figyelt kérdés
Nem kötekedni akarok és főleg nem provokálni!!!Szóval legyenek kedvesek azok ne is válaszoljanak akik kötekednének!Köszönöm!!!
2010. aug. 17. 13:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az üveges bébiételekkel nem lenne bajom csak nagyon kis adag s nem lakik jól vele a kisfiam.Minimum egy evésre 2-3 üveg kellene,hogy igazán jól lakjon vele.Ha csak 1-et eszik utánna sír,mivel még éhes.Így inkább főzök neki,ami nem egyszerű,mert ő a 4.gyermekem s ő még mást eszik,mint a többiek.

De imádja,amit főzök neki.Néha azért veszek üvegeset is,ha éppen kirándulni megyünk!

2010. aug. 17. 16:44
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia mindenki!

Én is a bébikaját adom zömében a babócámnak!Én kicsit úgy is vagyok ezzel, hogy biztos nem agyonpermetezett alapanyagokból készülnek, bár a mai világban már semmiben sem lehet megbízni!!Kényelmes is az is igaz, mert tudom hogy az egy üveget megeszi és kész!Nem kell gondolkozni, hogy mit hogyan kutyuljak, minden nap mást tudok neki adni!Hogy szereti-e?Nagyon!!Hát én így vagyok ezzel!!Sok egészséget a babáitoknak!!!

2010. aug. 17. 16:53
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Én főzni szoktam neki, szereti az üvegeset is, meg a hazait is. Általában úgy szoktam, hogy egyszerre két adagot csinálok, egyik megy üvegbe és be a hűtőbe, másik egyből a táljába, és csak kétnaponta kell vele pepecselni. Így mondjuk 2 napig ugyanazt eszi, de így könnyebb, mint minden nap nekiállni. Van hogy közbejön valami délelőtti progrm, nagybevásárlás vagy ilyesmi, akkor kap üvegeset. Azért így olcsóbban kijön, mintha mindig boltit kapna.
2010. aug. 17. 17:44
 24/41 A kérdező kommentje:
köszii mindenkinek...olyan jó tudni hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül...és legalább mi megértjük egymást:):):):)
2010. aug. 17. 18:44
 25/41 anonim ***** válasza:
1 éves korig szinte kizárólag csak üvegeset ettünk, gyümölcsből és főzelékből is. Próbáltam egyszer-egyszer csinálni neki gyümipürét, meg főzeléket is, de nem ette meg a főztöm (nem vagyok valami konyhatündér amúgy), vagy csak nagyon keveset. Úgyhogy úgy gondoltam, ezért minek. Főleg, hogy az üvegesből szinte mindig megette egyszerre az egész üveget, a korának megfelelőt. Aztán, 1 éves korában bölcsis lett a kisasszony, és ott úgy rákapott a "házikajára" (tényleg marha jól főznek, kóstoltam), hogy nem hajlandó azóta megenni az üveges, vagy tálcás ételeket. De egy kanállal sem. Úgyhogy főzök, hétvégén mindig, szombat és vasárnap, meg hétközben max. kétszer csinálok valami egyszerűt vacsira, de olyat, amiből Mi is eszünk, és meg lehet enni mégegyszer is. Szerencsére kislányom nem túl válogatós, általában megeszik mindent. Persze, ha olyan kedve van, akkor elérakhatom az 23. féle kaját is, akkor sem kell neki. De általában nincs gond.
2010. aug. 19. 09:16
 26/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én inkább az elején adtam neki több üveges kaját, láttam hogy sokan azzal etetik a babájukat, gondoltam biztos jó neki meg egy rész lustaság is volt benne azért. kb. 3-4 hétig evett üveges kaját. Aztán egyszer gondoltam elolvasom már a címkét hogy mik vannak ebben a kajában és eléggé meglepődtem meg is el is borzadtam az alapanyagok láttán. Pl: burgonya pehely.

Azóta mindig főzök neki. De azért arra is fel vagyok készülve ha sok dolgom van és nincs időm főzni vagy egyszerűen csak lusta vagyok. Megtartottam a bébi ételes üvegeket és amikor főzök egy nagyobb mennyiséget ezekbe teszem és bevágom a fagyasztóba, mikor úgy van akkor kiveszem felmelegítem és már eheti is. Ha tudom, hogy másnap mennünk kell valahová este kiveszek egy üveggel és reggel visszük magunkkal és ahol le tudunk ülni enni ott megetetem a gyerekkel. Úgyhogy ha úgy vesszük most is eszik üveges kaját, de csak az üveg bolti :)

2010. aug. 19. 09:50
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen adtam volna neki bébiételt, de az én kisfiam sose fogadta el, pedig sokszor egyszerűbb lett volna.
2010. aug. 19. 09:50
 28/41 anonim ***** válasza:
Én is csak azóta főzök neki, amióta megeszi, amit mi. De amikor nagyon meleg van, kap üveges kaját, mert olyankor nem kapcsolom be a tűzhelyet:) Korábban pedig igenis lustaságból nem adtam neki, mindig szaladt a lakás, így főzés helyett inkább takarítottam, meg rendet raktam. Szerencsére üveges kaját lehet venni, sajnos üveges rendet nem árulnak:DDD
2010. aug. 19. 10:37
 29/41 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van! :) Magunknak se főzök minden nap, néha rendelni is jól esik (hisz csak a telefont kell felvenni és mégis finomat eszek.)

Ettől függetlenül szeretnek főzni, időnként kifejezetten arra vágyom, hogy végre csináljak valami finomat. Időnként meg csak szimplán azért főzök, hogy legyen kaja. Ha minden nap főznék szerintem utálnám. :-) Nincs abban semmi rossz, ha az ember nem kizárólag házival eteti a csemetéjét.

2010. aug. 19. 10:57
 30/41 anonim ***** válasza:

én is szoktam neki üvegeset adni, ha nincs kedvem főzni :-) Ez van, nem vagyok tökéletes :-)

de pl gyümölcsöt soha nem adok neki üvegeset, csak főzeléket.

de vigyáznunk kell vele, mert nagyon megfogja a székletét az üveges főzelék. Tele van rizskeményítővel :-(

2010. aug. 19. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!