Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik! Őszintén! Van olyan...

Anyucik! Őszintén! Van olyan aki szimplán lustaságból ad a babájának üveges bébikaját?

Figyelt kérdés
Nem kötekedni akarok és főleg nem provokálni!!!Szóval legyenek kedvesek azok ne is válaszoljanak akik kötekednének!Köszönöm!!!
2010. aug. 17. 13:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

én akkor adtam üvegest amikor dolgom volt a városban akkor a parkban etettem meg.

volt hogy barátnővel mentünk sétálni és még nem evett mindent akkor inkább üvegest kapott...

2010. aug. 17. 13:36
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Általában úgy főzök a kisfiamnak, hogy abból mi is eszünk, de tény, hogy előfordul, hogy rohadtul nincs kedvem a 40 fokban a tűzhely mellett görnyedni... na olyankor bizony kibontok egy-egy bébiételt, én meg bekapok valamit, amit találok (általában ilyenkor hideget eszem).

Olyan is van, hogy épp megyünk valahová, vagy valami dolgunk van, akkor is csak üveges lesz a vége.

De azért legtöbbször megerőltetem magam, és ha nincs is itthon üveges, illetve nincs már a fagyóban sem lefőzött és lefagyasztott adag, akkor azért csak megerőltetem magam, és összedobok valami gyümölcsszószt, vagy mint ma, paradicsomos halat spagettivel... Szóval ilyen esetben azért nem rohanok gyorsan venni valamilyen üvegeset.

2010. aug. 17. 13:37
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor amikor terhes voltam teljesen biztos voltam benne, hogy mindig főzni fogok a babának és max. utazáok alkalmával kap majd üvegeset. Erre 5,5 hós korában mikor elkezdtem a hozzátáplálást és minden nap egy aztán kettő aztán három stb. karika répát főztem, aminek az íze ki is ment sikeresen, mert annyira kevés volt és ugyanez a többi zöldséggel...egyszercsak úgy gondoltam, hogy na én nem szórakozok itt és vettem az üvegeset, amit nagyon szívesen megevett, szereti és mindenkinek jobb. Most 8 hós már elmúlt és úgy csinálom, hogy ha olyan kaja van, amit ehet vagy tudok kivenni neki belőle akkor azt adok, de ha nincs neki való akkor üveges. Sokkal praktikusabbnak tartom.
2010. aug. 17. 13:39
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Én azért adtam 15 hónapos koráig, mert nem volt hajlandó megenni az én/mi kajánkat. Akárki főzte, nem kellett neki, csak a babakaja.

Már teljes anyagi és lelki csőd volt az egész, amikor egyik napról a másikra átszokott a mi kajánkra.

Mert persze mindennap kínáltuk a főztünkkel és egyszer csak bevált, innentől kezdve a babakaját nem eszi meg egyáltalán.

Szóval én 2x szívtam mindennap a konyhában.

És ugyanez volt a gyümölccsel.

Napi 4 üveg babakaja, de abból sem ette meg az olcsóbbat, csak a Hippeset a drágám:)

2010. aug. 17. 13:43
 15/41 A kérdező kommentje:

:):)

Nálunk is már kész anyagi csőd!!! de nem bánom mert vállaltam.Mondjuk mindig kifogok valami jó kis akciót és megveszem az egész havi adagot! Pl: multkor kecskeméti főzeléket hússal 200ft-ért vettem:):)

2010. aug. 17. 13:54
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondoltam terhesen, hogy főzőcskézni fogok, de nem. Nekem az elejétől üvegeset kap, nagyritka, ha én csinálom. Olyat csináltam neki, hogy pl. túrót valami gyümölccsel, vagy az üvegeset dúsítottam babakeksszel. :)) Mostanában, ha olyan kaja van itthon, ő is szokott kapni belőle, de zömmel még üvegeset kap. Engem nem érdekel ki, mit gondol, az én pénztárcámban ne nyúlkáljon senki. Van rá való, és ennyi.
2010. aug. 17. 14:07
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 8 hónapos és csak az üvegeset eszi meg,hiába csinálom én meg neki ugyanazokat a kombinációkat,az mégsem kell neki.

Igazad van ,tényleg elég drága,de hát ez van,ha ez kell neki,akkor megkapja.

2010. aug. 17. 14:09
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem is tudom mit csinálnék ha nem lenne üveges bébiétel :), nagyon szereti a kisfiam és sok időt meg is spórolok vele, persze ha olyan kaja van itthon amit ő is megeszik velünk akkor főzöttet kap de általában inkább az üveges a jellemző.:)Nem vagyok egy konyhatündér anyuka sajnos, meg hát azt az időt amit elbénáznék a neki való külön főzéssel, így játékra és sétára tudjuk szánni.:))
2010. aug. 17. 15:10
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én lustaságból és a krativitásom hiánya miatt adtam üvegeset.

Bár az elején főzni akartam és főztem is, de mikor 20 percig sül 2 szem krumpli és 2 répa és a gyerek egy felet jó ha megeszik akkor inkább veszek 200-250 ft - ért bébiételt.

Mert szerintem olcsóbb volt így.

Már 19 hónapos és azt eszi amit mi.

2010. aug. 17. 15:28
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Adtam az elején rendes gyümölcsöt és nem ette meg, hát azt nem mondom, hogy annyiszor próbálkoztam de amikor kínáltam nem kellett neki. Most már (7 hónapos) nem is kínálom, megbízom az üvegesbe és ebben benne is van az is , hogy lusta is vagyok pepecselni! a vizet sem forraltam, janát és szentkirályit adtam, bár azt azért mert nálunk fehér a víz a clórtól és nem merem neki adni.
2010. aug. 17. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!