Anyucik! Őszintén! Van olyan aki szimplán lustaságból ad a babájának üveges bébikaját?
én akkor adtam üvegest amikor dolgom volt a városban akkor a parkban etettem meg.
volt hogy barátnővel mentünk sétálni és még nem evett mindent akkor inkább üvegest kapott...
Általában úgy főzök a kisfiamnak, hogy abból mi is eszünk, de tény, hogy előfordul, hogy rohadtul nincs kedvem a 40 fokban a tűzhely mellett görnyedni... na olyankor bizony kibontok egy-egy bébiételt, én meg bekapok valamit, amit találok (általában ilyenkor hideget eszem).
Olyan is van, hogy épp megyünk valahová, vagy valami dolgunk van, akkor is csak üveges lesz a vége.
De azért legtöbbször megerőltetem magam, és ha nincs is itthon üveges, illetve nincs már a fagyóban sem lefőzött és lefagyasztott adag, akkor azért csak megerőltetem magam, és összedobok valami gyümölcsszószt, vagy mint ma, paradicsomos halat spagettivel... Szóval ilyen esetben azért nem rohanok gyorsan venni valamilyen üvegeset.
Én azért adtam 15 hónapos koráig, mert nem volt hajlandó megenni az én/mi kajánkat. Akárki főzte, nem kellett neki, csak a babakaja.
Már teljes anyagi és lelki csőd volt az egész, amikor egyik napról a másikra átszokott a mi kajánkra.
Mert persze mindennap kínáltuk a főztünkkel és egyszer csak bevált, innentől kezdve a babakaját nem eszi meg egyáltalán.
Szóval én 2x szívtam mindennap a konyhában.
És ugyanez volt a gyümölccsel.
Napi 4 üveg babakaja, de abból sem ette meg az olcsóbbat, csak a Hippeset a drágám:)
:):)
Nálunk is már kész anyagi csőd!!! de nem bánom mert vállaltam.Mondjuk mindig kifogok valami jó kis akciót és megveszem az egész havi adagot! Pl: multkor kecskeméti főzeléket hússal 200ft-ért vettem:):)
Kisfiam 8 hónapos és csak az üvegeset eszi meg,hiába csinálom én meg neki ugyanazokat a kombinációkat,az mégsem kell neki.
Igazad van ,tényleg elég drága,de hát ez van,ha ez kell neki,akkor megkapja.
Szia!
Én lustaságból és a krativitásom hiánya miatt adtam üvegeset.
Bár az elején főzni akartam és főztem is, de mikor 20 percig sül 2 szem krumpli és 2 répa és a gyerek egy felet jó ha megeszik akkor inkább veszek 200-250 ft - ért bébiételt.
Mert szerintem olcsóbb volt így.
Már 19 hónapos és azt eszi amit mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!