Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ujszulotteknek miert adnak...

Az ujszulotteknek miert adnak cumit?

Figyelt kérdés

Ket lanyom van, egyiknek se adtam ujszulott koraban cumit (nem fogadtak el) a nagy par honaposan igenyelte, a kicsi harom honapos, de nem igenyli.

Vannak olyan ujszulottek akiknek szuletesuk ota kell vagy csak a szulo erolteti?

2021. febr. 19. 17:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%

Én is ujjszopis voltam, leszoktam. Látsz felnőtteket ujjatszopni?

másik válaszoló: én nem láttam még olyan gyereket, aki csöccsel a szájában játszott volna a szőnyegen, cumisat viszont rengeteget.

2021. febr. 20. 19:46
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Mi lenne ha mindenki ugy csinálná ahogy akarja? F@$zért kell igy győzködni egymást?
2021. febr. 20. 20:04
 23/30 anonim ***** válasza:
Én nem akarok belekeveredni ebbe a vitába, de én láttam felnőttet ujjat szopni! Egyik ismerősöm mutatta a képet, hogy nézd a tesóm álmában néha az ujját szopja. 35+ a nő.
2021. febr. 20. 22:29
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
(milyen "jófej" hogy a tesóját fotózza álmában és mutogatja az ismerőseinek... 🤦 Igényelném)
2021. febr. 20. 22:34
 25/30 anonim ***** válasza:
Mit tehetnék? 🤷‍♀️ ő mutatta a képet, én nem kértem. Védelmére szóljon, fiatalka, viccesnek tartotta.
2021. febr. 20. 22:38
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem győzködés. Csak válasz a "cumi az ördögtől való" véleményekre.

Egyébként a cumit elveszed (én is ezt tettem mikor 2 éves volt a lányom. Kapott valami játékot helyette. Kvázi cseréltünk)

Az ujját nem tudom elvenni, és ált iskolábann volt olyan varátnőm aki még 10 évesen szopta az ujját (nyilván nem ez a gyakori)

És bizony olyat is láttam h a 3 éves a játszón kicsomagolta anyut és elkezdett szopizni.....

Azt nem értem h mi bajotok a cumival, mikor normálisnak tartjátok a komfoet szopit.

Minden nyikkanásra cicin van a csecsemő, az teljesen elfogadott. De ha cumit adsz neki az milyen rossz

2021. febr. 21. 08:27
 27/30 anonim ***** válasza:
33%
Mert ez a természetes. Nem egy műanyag cumi.
2021. febr. 21. 08:52
 28/30 anonim ***** válasza:
23%
És ha nincs tejem akkor csak úgy a szájába kellene nyomjam a száraz aszott csöcsöm, vagy adhatok neki pótlékot a szíves engedelmeddel?
2021. febr. 21. 08:55
 29/30 anonim ***** válasza:
41%
28... Ezt senki nem mondta. Itt arról volt szó, hogy ha szoptat valaki, akkor tud komfortszopiztatni is, így nincs szükség a cumira. Ha nincs tejed, és nem tudod máshogy megnyugtatni, akkor adjál neki cumit, azt csinálsz, amit akarsz.
2021. febr. 21. 09:44
 30/30 anonim ***** válasza:
32%

A komfortszopit pár hónap után elhagyja a gyerek (kivéve ha anyuka csakazértis tömködi a szájába ha kell ha nem. Láttam ilyet is), mert érdekli a világ, megy el. Míg ugye a cumit tudja vinni magával és így nem hagyja el magától legtöbb esetben.

Nem vagyok cumi ellenes, amíg ésszel van használva nem pedig egész nap a szájába van nyomva

2021. febr. 21. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!