Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ujszulotteknek miert adnak...

Az ujszulotteknek miert adnak cumit?

Figyelt kérdés

Ket lanyom van, egyiknek se adtam ujszulott koraban cumit (nem fogadtak el) a nagy par honaposan igenyelte, a kicsi harom honapos, de nem igenyli.

Vannak olyan ujszulottek akiknek szuletesuk ota kell vagy csak a szulo erolteti?

2021. febr. 19. 17:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a gyerekeim biztos ufók 🤭🤭🤭🙈🙈🙈
2021. febr. 19. 22:27
 12/30 anonim ***** válasza:
42%

Sterintem nincs baj a cumival.

100x az mint az ujja.

2021. febr. 20. 05:11
 13/30 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes egyébként ez a kommentszekció, minden anyuka akit én személyesen ismerek, kivétel nélkül bánja, hogy cumit adott, és irigykedve nézik a lányomat, akinek sose volt cumija. 🤔
2021. febr. 20. 05:55
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
13 Biztos én is bánnám, ha nem hagyta volna el saját magától pár hónaposan.
2021. febr. 20. 06:53
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Én cumi ellenes voltam. Nem kapott az első két-három hónapban. Aztán egyszer-egyszer kipróbáltuk hogy megnyugtatja e mert éreztem, hogy kimerült vagyok. Néha bejött, néha nem, de bekerült az eszköztárunkba. Kocsiban csak ezzel tudtuk elaltatni, különben végigordította az utat. Ezzel sem volt könnyű. Aztán valami átbillent. Egyre jobban megnyugtatta már az a tény, hogy betettem a szájába és könnyebben elaludt. Ezt használtuk a délutáni altatásnál illetve 7 hónapos kora óta éjszaka az ébredés utáni cicizésnél mikor másodszor lefordul róla, megkapja a cumit és alszik tovább, én meg vissza tudok menni az ágyamba. Most 1 éves mindjárt és van, hogy éjszaka saját magának teszi vissza és azzal visszaalszik. Ez se mindig működik, de egyre többször. Ébrenléti időben soha nem adjuk neki, mert attól a mai napig a hideg kiráz mikor a gyerek azzal játszik, mindenhova csak azzal megy és beszélni is úgy próbál, hogy az bent van.
2021. febr. 20. 07:01
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

13

Mi olyan szörnyű a cumiban hogy bánni kellene?

2021. febr. 20. 10:28
 17/30 anonim ***** válasza:
14%
Én nem tudom, hiába pontoztok le, ha ez az igazság... Egyáltalán nem túlzok, azt mondta az egyik, hogy 'egy hős vagy'. 🤦‍♀️ Engem nem zavar a cumi, az anyuka dolga, bár azt nem tartom helyesnek, ha egész nap a szájában van, de ez már nem az én problémám.
2021. febr. 20. 13:06
 18/30 anonim ***** válasza:
57%

De a csöcs lehet a szájában egész nap.

Mert a komfort szopi ugye kell a babának 🤔

2021. febr. 20. 19:19
 19/30 anonim ***** válasza:
40%
Majd szólj ha látsz ovis gyerekeket csöccsel a szájukban sétálni az utcán meg a boltban. 🤷
2021. febr. 20. 19:36
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Olyat láttunk már aki szaggatja a ruhát az anyjárol bárhol is legyenek de nem törvényszerű ahogy a cumi sem.

És az ujjazopás? Arról hogy szoktatod le?

2021. febr. 20. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!