Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tini anyukák, tényleg elronott...

Tini anyukák, tényleg elronotta a gyermeketek az életeteket?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, védekeztünk mindig, de így alakult, hogy 7 hetes 4 napos terhes vagyok a doki szerint. Nagyon el vagyok keseredve. válogatott sportoló vagyok, erről az álmomról is le kell mondanom, az egyetemet se tudom megcsinálni/nagyon nehezen, és a barátom nem akarja megtartani/nem fog támogatni a későbbiekben.
2021. febr. 18. 09:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%

10 es vagyok.

Véletlen elkuldtem előbb.

Én 18 évesen szültem, az én életem nem tette tönkre.

Mondjuk mi már akkor együtt voltunk 3 éve, és azóta is. Most már 25 vagyok, ő 29.

Már tervben a kisteso.

Érettségit tudtam befejzni, utána mikor a lányom oviba ment, egy okjt.

Albérletben kezdtük, páromnak volt csak munkája, azóta van házunk, és én is dolgozom.

Nem maradtam le semmiről, ugyanúgy volt fiatal korom és semmit sem bánok.

De ez én vagyok, mindenkinek más a jó, mások a tervei.

Ezt neked kell érezd.

Ha úgy érzed hogy neked ez tönkre tenné az életed ( bár miután a karodban tartod, nem hiszem h tudnál ilyet mondani)

Akkor vetesd el. Tényleg fiatal vagy és bőven van még időd.

De ha úgy érzed akarod és a szüleid támogatnak amennyire tudnak, amíg nem tudsz dolgozni stb, akkor hajra.

2021. febr. 19. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!