Tini anyukák, tényleg elronotta a gyermeketek az életeteket?
És mi akadályoz meg abban, hogy elvetesd? Elvek, vallás, vagy mi?
17 éves vagy, így élsportoló biztos nem lehetsz majd. Sajnos mérlegelni kell. Mert ha úgy döntesz megtartod, nincs visszaút, az életed megváltozik.
Lenne egy két szavam az idióta barátodhoz, mikor megtörtént a dolog támogatott?!
Az én életemet nem rontotta el a gyerek mert akkor jött mikor már elvégeztem mindent amit szerettem volna a párom biztosított anyagi hátteret
Viszont ha már el vagy keseredve és szegény babát egyik szüleje sem akarja akkor valószinűleg nem lesz boldog gyerek. Ha úgy látod fontosabb a karrier és az apuka csak megcsinálni volt hajlandó én nem szórakoznék egy gyerekkel
Nézőpont kérdése. Volt osztálytársam rögtön középiskola után lett terhes a nagy szerelmétől. A pasi persze hamar felszívódott. Elvégzett valami körmös okj-t a terhessége alatt, most gyárban gürizik. De a fészbúkja napi szinten tele van hányva szívhez szóló idézetekkel meg babás posztokkal. Millió kép van fent a gyerekről, hogy így egyetlenem, úgy életem értelme, stb, stb. Néha ezt az ömlengést megszakítja egy-egy gonosz-gonosz férfiak bejegyzés.
Biztos így is lehet boldognak lenni, ha valaki nem vágyik túl sokra...
Nekem volt olyan évfolyamtársam az egyetemen aki 17 évesen szült, a szülei támogatták.
Elvégezte az orvosi egyetemet és menő szakvizsgája van. Ma már a lánya nagykorú, de vannak kisebb gyerekei második hazasságból.
Jókedélyű, belevaló, szimpatikus lány.
Ha Téged is támogatnak, a karrier mehet simán, de vàlogatott sport vsz kiesik.
Bár megint csak van egy ismerősöm, aki huszonevesen kezdett evezni és nagyon menő lett, ergométeren pl világversenyen is volt azt hiszem érme. Szóval sportoló még lehetsz jó eresményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!