Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire válnak be a puhatalpú...

Mennyire válnak be a puhatalpú kiscipők?

Figyelt kérdés
Tényleg két méretig hordható? Mennyire kültéri? pl. eső után nem ázik át, ha nedves a talaj?
2010. aug. 17. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem és a kislányom is könnyen megszokta! A talpuk vízhatlan, így nem ázik biztosan át. Kicsit olyan érzés lehet bennük járni, mintha rajtunk vékony balattcipő lenne. A kislányom tavaly nyáron kezdett járni,őszre Bambulini cipőt vettem és nagyon bevált!
2010. aug. 17. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi nem nagyon használtunk puha talpú cipőt, de azt is inkább lakásban,vagy esetleg babkocsizáshoz.Ha már jár cipőt vettem neki.
2010. aug. 17. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam 11 hós, két hónapja sétál egy kézen vezetve, 2 hete magától is megy. Nekünk nem váltak be a puhatalpú cipők, próbáltuk a Pedipedet és a Liliputit. Elég magas rüsztje van a fiamnak, a jó méretbe nem lehet beletuszkolni (Pediped), a gumis (Liliputi) meg nem tartja. Itthon mezítláb jár, kint pedig egy Deichmannban vásárolt szandálban. Őszre pedig most vettünk egy Nike sportcipőt, tápőzárasat, imádja, tartja a lábát, de könnyű és rugalmas.
2010. aug. 17. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Arra nem is gondoltam, hogy a lábforma miatt esetleg nem lehet jó! Köszönöm a válaszokat és várok még további tapasztalatokat! :)
2010. aug. 17. 12:52
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Abszolút 2 méretig hordható,mivel ha nagyobb is nem zavarja a lépésben, mert nem botlik meg a cipő orrában :)

viszont nem vízálló!nem lehet esőben, hóban, nedves talajon menni benne, mert a bőr átnedvesedik. De kültérre kiváló, egyenetlen talajon, játszótéren, kifejezetten előnyös, sőt, javasolt, ha nem lehet mezítláb lenni.

vannak olyan modellek is, amelyeknek a talpába gumikorong van bevarrva, hogy még nagyobb védelmet és kopásállóságot biztosítson. mint pl. a Little Blue Lamb

www.littlebluelamb.hu

2011. máj. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!