Miért nem ihatnak a babák tejet egy éves kor alatt?
A tehéntej az aranyos kis bocikáknak van, nem egy emberi kis csecsemőnek. Nem tudja normálisan feldolgozni, allergiás reakciót válthat ki, az összetétele nem kedvez a fejlődéshez, stb. Ezért minél később javasolják a bevezetését.
A lányomnak a hozzátáplálási táblázat által előírt időszakban adtam epret, és tiszta pötty lett tőle. 2 hónappal később megint evett epret, és már nem volt allergiás reakció. Azóta is imádja az epret. Vannak dolgok, amiket juhúú, megeszi a baba, hú ez mindent megeszik tök büszkék a szülők, hát persze lehet hogy finom, csak ki tudja mi baja lesz tőle később a gyereknek. Akár évek múlva. Ma már tele vagyunk mindenféle intoleranciával, allergiával sajnos, mindennek van előzménye.
Jobb betartani a javaslatot, a tehéntej nem babáknak való.
Mert nem boci, hanem embercsecsemő?
Ennyi erővel kutya vagy farkastejet is adjál neki nem?
A tehén mivel másabb?
Mondom úgy hogy tejtermékfüggő felnőtt vagyok de a gyerekem még 2 éves múlt és nem kapott tehéntejet csak feldolgozott tejterméket eddig.
Nem ertem a kioktató válaszokat, csak egy egyszerű kérdést tettem fel :(
Egyébként köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!