Mit gondoltok az utazó ágyról? Kényelmesek? Mire ügyeljek a kiválasztásnál?
Mi használtan vettünk, az eladó egy szivacsot is adott bele, azzal együtt kényelmes, anélkül bele nem raknám a gyermekemet.
Szerintem ez nagyon fontos, nézzétek meg a fekvőfelületét. Legyen könnyen nyitható/összezárható, de stabil.
Mi is használtan vettük és plusz szivacs nélkül használjuk. Minekután utazóágy, így bőven örülünk, ha az ágyat elbírjuk vinni magunkkal, nemhogy még egy matracot is - sajnos.
Egyébként ha már nem icipici a baba, akkor nagyon jól alszik az utazóágy saját matracán is.
Amire odafigyeltem: stabil szerkezet legyen, ne legyen extra kicsi méret ( a normál 60x120as), újszülött emelőbetét legyen hozzá - nagyon praktikus, amíg nem áll fel a baba. Én akartam rá pelenkázó feltétet is, mert sokkal kényelmesebb, mint itt-ott pelenkázni idegen helyeken.
Könnyen lehessen összecsukni és ne legyen dög nehéz.
Szerintem ennyi.
A mienk All4baby.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!