Melyik név tetszik jobban? Mayer-Szabó Kitti, vagy Mayer-Szabó Riana?
Nekünk is hasonló szempontunk lesz, mármint, hogy nemzetközi is legyen. A Kitti elmegy, adható, de a másik borzalmas szerintem.
Nem ettől lesz különleges a gyereketek, hanem a tettei, tulajdonságai miatt.
Ezerszer inkább a Kitti név!
Mayer-Szabó Britniszpirsz vagy Májliszájrusz esetleg nem játszik a listátokon?
Eszméletlen nagy kitolás a gyerekkel egy Riana, vagy ahhoz hasonló celebnév-inspiráció.
Alapból nem értem, mi ez a vergődés, hogy nemzetközi neve legyen. Amerikaiakkal dolgozom, belefutottam egy Rhonda Orr nevű nőbe. Hát, sokra ment vele, hogy Amerikában normális neve van, én könnyesre röhögtem magam rajta itt Budapesten, bocsika.
Ki tudja, melyik országban találják nehéznek vagy viccesnek az világ általad ismert kicsike szeletében normálisnak tartott nevet?
Amúgy a Kitti sosem tetszett, de legalább egy hagyományosabb név, a Riana nem hangzana rosszul, de annyira extra, hogy látod, itt is körberöhögtek vele, nem lenne ez máshogy élőben sem.
Nekem is szempont lesz hogy nemzetkozi neve legyen, ugyanis Angliaban elek a nevem pedig Tündi...had ne mondjam mennyi problemam van vele
A Kitti tetszik nekem, viszont szerintem a Riana nagyon gaz, tenyleg ennyi erovel lehetne Shakira
Van rengeteg szep nev amivel otthon is es kulfoldon is ervenyesulne, szerintem a Rianaval nagyon cikiznek kesobb, en nem akarnek olyan nevet adni a lanyomnak ami miatt nevetsegesse valhat a tarsai kozott.
Esetleg Lena/Léna, Leila, Hanna, Kiara, Sarah/Sára, Sofia/Szofia, Abigail/Abigél, Briana, Heidi, Felicia/Felícia, Carmen/Kármen, Liliana/Liliána, Olivia/Olívia, Zoey/Zoé, Naomi, Melani?
Nekem nem lenne szempont a "nemzetközi név". Egyrészt ki tudja, hogy ami az egyik országban érthető, az a másik országban az ő nyelvükön gáz. Másrészt a globális világban annyi külföldi van mindenhol, teljesen megszokott. Ha mások leélnek egy életet a közel-keleti vagy kínai/japán nevükkel, akkor hadd ne szégyelljem már én se a magyar nevem miatt, hogy nem értik meg egyből.
A kérdésre válaszolva, a Riana borzalmas, a Kitti ehhez képest jobb, de én azt sem adnám. Teljesen szép a vezetéknév, ritka, hogy egy kötőjeles név ilyen jól hangozzon, biztos valami jobb keresztnevet választanék.
Azt figyelembe veszitek h angol nyelvteruleten a Kitty kiscicat jelent?
Ha a kettobol lehet akkor Kitti, masik nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!