Alfréd vagy Alfonz tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Egyiksem válaszok nem érdekelnek, ne is fáradjatok, hogy bepötyögitek.2020. jún. 24. 16:09
A kérdező szavazást indított:
Alfréd
Alfonz
49 szavazat
1/15 anonim válasza:
Véletlenül babák kategóriába írtad, amúgy mindkettőt adnám a kutyámnak.
3/15 anonim válasza:
Alfréd névhez szép emlékeim fűzödnek. Életem első szerelme Alfréd volt. Így nekem ez a név tetszik.
4/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nagyon csúnya nevek.
Talán a kettő közül az Alfonz az elviselhetőbb.
5/15 anonim válasza:
Egyik rondább, mint a másik. Ritkább névből is van normális. Alfréd kacsa és Alfonz közül inkább a 2.
6/15 anonim válasza:
Hát, nehéz. Az Alfonznak szebb a hangzása, de sokkal elvarázsoltabb név, és sokkal kevésbé tudnám elképzelni egy ma élő gyereknek, mint az Alfrédot. Amit legalább lehet Frédinek becézni.
8/15 anonim válasza:
Legyen Alfréd, a Következő meg Benedek. Aztán lehetnek Frédi és Béni.
9/15 anonim válasza:
Nekem mindkettő egészen tetszik, de az Alfréd valószínű Frédi lenne, ami viszont szörnyű. Így az Alfonzra szavaztam. Erdekes név, egészen jól hangzik. Nekem még az Albert tetszik, ami hasonló.
10/15 anonim válasza:
Szerintem az Albert sokkal jobb, mint a fentiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!