Ha a bolti babakaják nem tartalmaznak tartósítószert, akkor mégis mitől állnak el évekig?
Off:Én mindig azt mondtam, hogy soha nem fogok bébikaját adni a Kicsimnek, mert szeretek kotyvasztani.
No pár hete megy a kóstoltatás.
Jelenleg tele a szekrény bébikajával.
Miért?
Az őszibarackot kóstoltattam Manóval, amitől csak fintorgott. Na mondom, ha fintorogsz Kicsim, akkor megeszi anya. Na anya is ilyen fejet vágok.
Gyönyörű őszibarack volt........citrom és semmihez nem hasonlítható ízzel.Nem csodálom, hogy nem szívlelte a babám.
Sajnos a környékünkön, se néni, se piac, így marad a multi.
Soha többet. Felfújt, kényszerérett, mű cuccok. Ettől ezerszer jobba bébikaja, de ez csak az én egyéni véleményem.
10:56-os egyetértek veled!
De most biztos mi leszünk a rossz anyák:D tudod?
de sebaj olyannak is kell lenni
Megnőtt a gyerek melle a tartósítószertől??Nekem miért nem nőtt meg tőle 30 éve eszem :-))))))))))))))
Azért minden kérdésnél becsúszik egy idióta válasz.....
Kedves utolsó,ez jóóóó!Amúgy nem a bébikajától,a tápszertől nőtt meg a mellük,ha jól értesültem.
Igen,ezen anyukákon én is kivagyok,akik azt hiszik,hogy a zöldséges minőséget árul.Vagy valaki elmegy BIO boltba AUTÓVAL.A BIO is megvan permetezve,csak kevesebbszer.Amit nem permeteznek,általában kukacos.És ha elmegy egy repülő vidék fölött,a kerozintól már nem bio.
Én a Kecskemétire esküszöm.Na meg a babylove is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!