Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan akiknek a babájuk...

Van olyan akiknek a babájuk későn indult el?

Figyelt kérdés
Olyanokkal szeretnek beszélgetni akiknek a babájuk később indult el az átlagnál,de teljesen egészségesek!
2021. febr. 12. 08:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
18 hónaposan, de hipotón, ami ugyan egyáltalán nem betegség, hanem többnyire csak állapot, de na. Foglalkozni kell vele.
2021. febr. 12. 08:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
17 hónapos volt a fiam. Nem volt semmi szervi elváltozás, egyszerűen lusta volt. :D
2021. febr. 12. 08:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Van 4 gyerkőcöm és három 18 hónaposan indult el, semmi egészségügyi problémájuk nem volt, igaz korabban születtek másfél hónappal. Egy pedig 15 hónaposan. Szerettek négykézláb közlekedni :D
2021. febr. 12. 09:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is 18 hónaposan indult el. Semmi problémája nem volt, mindent időben csinált, ezért lepődött meg a védőnő is, hogy a járás később ment nála.
2021. febr. 12. 09:12
 5/16 anonim ***** válasza:
59%

Unokahúgom 19 vagy 20 hónapos volt. Ő mondjuk nem kúszott és nem is mászott. Ha lefektették elforgolódott ha felültették akkor ülve játszott. Védőnő mondta 17 hósan hogy vezetgessék mert így nagyon lemarad.2-3 hónapba telt mire kapaszkodva egyedül elindult.

Itt vidéken nincs kivizsgálás csak ha a szülő magánúton elviszi. Sajna a sogoromékat nem érdekelte.

2021. febr. 12. 09:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5, de internet van és mégis minden rosszat elkövettek? Lehet semmi baja nem lett volna ha nem cseszik el azzal, hogy felültetik (ezért nem volt motiváció kúszni-mászni) és vezetgetik (a védőnőjük is barom), ez is csak elodázza.
2021. febr. 12. 10:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

6. Nem szeretnék írni a szülői párosról. Maradjunk annyiban hogy ők a rossz példák előttem.

Nekem a vedőnő és a gyerekorvos is a körzetis. Ők elvitték a gyerekeket a megyeszékhely egyik gyerekorvosához merthogy idős és tudja mit csinál az itteni meg Úristen milyen már! Holott nem is ismerték egyiket sem.

Mind a 3 gyereknek volt/van lemaradása.

A netről meg annyit hogy csak magamutogatásra és pénzköltésre használják. Na meg lekötni a gyerekeket 1éves kortól.

Nekem soha nem volt problémám mindíg elmondtak mindent. Ha kellett kérdeztem és volt normális kielégítő válasz.

2021. febr. 12. 11:12
 8/16 anonim ***** válasza:

Ja és a megyeszékhelyi doktornő mellett lévő vedőnő volt ugye nekik. Aki nem mondott soha semmit csak lemérte a gyereket aztán a doktornő beszélt végig.

Ezt onnan tudom hogy az első 2gyerekükkel mikor még nekem nem volt sűrűn jártam velük oda.

2021. febr. 12. 11:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Hogy lehetett az a védőnőjük, amikor védőnő csak a körzetis lehet és váltani nem lehet, nincs szabad választás?
2021. febr. 12. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez hogy megy de tudom hogy a körzetis hívja őket státuszokat csinálni kivéve 1 év alatt mert akkor a megyeszékhelyi csinálta. Azokat a státuszadatokat pedíg úgy kapta meg hogy felhívta és elküldték neki.

Nem tudom miért lettem amúgy lepontozva. Én csak leírtam ami a családban volt. Sajnálom hogy másnak nem tetszik de igaz.

2021. febr. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!