Miért nem emlékeznek az anyukák, vagy csak nagyon halványan a babájuk első évére? Talán a nehézsége miatt itt is van, mint a szülésnél, h elfeleded, vagy még a szülési hat ki egy évig?
Mert minden nap annyi minden történik...
1,5 éves
Ha nem jegyeztem
Volna le a fontos dolgokat, akkor nem is emlékeznék semmire, pedig tényleg nem és nem is volt egy “nehéz”baba..
A terhesség is így van...
Olyan gyorsan követik egymást az események, hogy ha nem kirmelkedő valami, vagy beszélsz róla többször, vagy írod le/ van nyoma.. akkor arra sem fogsz emlékezni
Max homályosan
Te emlékszel a saját tavaly(előtt)i (vagy még régebbi) évedre pontosan, vagy csak nagy vonalakban?
Az agy csak a fontos infókat tárolja hosszú távon.
Párom anyukája egyik terhességére se emlékszik. Semmire hogy milyen volt.
Anyukám meg mindenre velünk tesómmal, mindent fel tud idézni, pedig vannak gondjai az elméjével, még a pici gyerekkorunkban történtekre is.
Furcsa miket felejtenek el az emberek.
Én úgy vagyok vele, a legfontosabb dolgok azért vmilyen szinten megmaradnak. De ezek szerint sokaknál nem.
Múltkor megkérdeztem egy ismerősömet milyen volt a kresz vizsgája. Hát ő nem emlékszik... ( fél éve volt)
Én mindenre emlékszem, mind a naggyal mind a kicsivel kapcsolatban. A terhesség, a szülés, a babakorszak mind itt van előttem, pedig a nagy lassan már 8 éves.
1x egy anyukát kerdeztem, hogy mikor jött ki a gyerek első foga, erre mondja, hogy ő már nem emlékszik. Simán idiótának néztem, gondoltam csak le akar rázni, de akkor ezek szerint tényleg van ilyen, hogy nem emlékszik. Nekem furcsa volt, mert tőlem bármi ilyet kérdezhetnek, kapásból tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!