Volt olyan babatok akinek egy picit szőrös volt füle és a kis háta így született a babám. elfog múlni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 21:09
1/12 anonim 

válasza:

Sok kisbaba születik így, nem hullott ki teljesen a laguno,and eltűnik.
3/12 anonim 

válasza:

És ha nem, akkor kevésbé lesz instara való?
4/12 anonim 

válasza:

Az én lányomnak kicsi szőrcsomó volt a fenekén, mintha farka lett volna. Komolyan. Elmúlt neki.
5/12 anonim 

válasza:

A mi családunkban is volt egy kisbaba, akinek a homloka, füle is szőrös volt, és bajsza is volt. Eltűnt neki, a te babádnak is el fog, ne aggódj.
7/12 anonim 

válasza:

Le fog kopni. Az enyém is kismajom volt. Válla, háta, homloka szőrös volt. Nem is tudom pontosan, mikorra tűnt el, de szerintem 2-3 hónap alatt
8/12 anonim 

válasza:

Persze el fog :)
10 hos a babám, már csak egy pici maradt a hátán. De az is kezd kopni. Ne aggódj
9/12 anonim 

válasza:

Mindhárom lányom így született. Elmúlt, lekopott. Sőt az első aki IUGR született az kb úgy festett mint egy kis majom annyira szőrös volt.
10/12 anonim 

válasza:

8 hónapos és már kis pihe van csak a hátán:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!