Anyukák, nyolc kilenc hónapos babátok mekkora méretet hord? Leírnátok azt is, hogy mekkora cipőt visel?
Kaptam egy nagy zsák gyerekruhát, hogy nézzem meg és ami kell vegyem ki belőle.Kicsit nagyobb méretek és sok közte a nyári ruci.Én most szeptemberre vagyok kíirva,és még nem tudom, hogy mikor mekkora méretet hordanak a babucik.
Nem szeretnék elrakni olyan ruhákat ami esetleg nyári és csak télen nő majd bele vagy forditva.
34+1km
Ezt nehéz így megmondani, mert 9 hónapos korukra már kilókban mérhető különbségek is lehetnek babák közt. Az enyém 9 kg körül volt ennyi idősen és 74-es rucikat hordott, 3,5 kg-mal született.
Szerintem válaszd ki azokat, amik tetszenek. Egyébként új és használt ruháknál is megesik, h nem a számozásnak megfelelő a méret (így sikerült jópár kölcsönrugit úgy kinőnie babámnak h nem is volt rajta, mert a méretezése alapján nagynak gondoltam és elcsomagoltam későbbre)
8-9 hósan
74-es ruhát és 19-es szandit/cipőt hordott.
egy évesen kb. 86-os lesz a mérete és 20-as a lába. de ez hozzávetőleges...
Köszönöm az eddigi válaszokat,nagyon hasznosak voltak a számomra.
Sok erőt és egészséget nektek a babákhoz.
Az én kislányom 8 hónapos, és 86-os ruhákat hord. Cipőt még nem nagyon adok rá, de a 19-es az jó rá.
Tényleg nagyok ilyen korban a méretkülönbségek. Átlagos mérettel született (53 cm), de nagyon gyorsan nő, az apukája majdnem 198 cm magas, biztos tőle örökölte a termetét (én 160 vagyok). A saját családodat ismerve te is tudsz következtetni, hogy mekkora babára számíthatsz.
szia! az én kisfiam 8ésfél hós és 80-as rucikat veszek neki.
Igaz még picit nagy rá.Most 75 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!