Laktóz érzékenységnek milyen tünetei vannak? Kislányom 5 hónapos.
Figyelt kérdés
Tápszeresek vagyunk 3 hónapos kora óta.Milumil Ha 1-et eszik.Volt híg sárgás ,nyálkás széklete.Nem volt hasmenése,max. napi 1x kakil.Kapott Normaflort 10 napig ,utánna még 1 hétig jól volt most újra sokat felpuffad és megint nyálkás a kakija.2 hónap alatt 3x kapott már normaflort de mindig kiújulnak a tünetek.2008. dec. 2. 18:40
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én 15 évesen lettem laktózérzékeny.
Egyszerűen fájt a hasam, puffadtam, és hasmenésem lett a tejes dolgoktól. Nem sokkal azután, hogy megettem.
Viszont úgy tudom, hogy a HA tápszerek nem okozhatnak laktózérzékenységet. Szerintem próbáljatok más tápszerre váltani! Mi Milupa Milumil HA Startot eszünk az elejétől fogva, most 9 hónapos a kisfiam.
Doki mit mond, mi lehet a kicsi baja?
Szerintem próbáljatok más tápszert mindenképpen!!!
(Tudom, más "betegség" kizárva, de a cöliákiának is olyan tünetei vannak, mint a laktózérzékenységnek, és sokszor e 2 betegség együtt jár. Ezt csak említésként írtam)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Ő a 4.babám az első és a harmadik lányom lisztérzékeny de a kicsi még semmit nem evett a tápszeren kívül./nem fogadott el sem gyümit sem főzeléket,hiába kínáltam/A doki most küldetett velünk székletmintát és ő mondta hogyha nem tenyészik ki semmi meg kell próbálnunk a laktózmentes tápszert.Szerintem gőze nincs hogy mi lehet a kicsi baja.Bár ő a lisztérzékenységet is vírusfertőzésnek diagnosztizálta.Majdnem belehalt az akkor 1,5éves lányom.Mégegyszer köszi!Szia
2008. dec. 2. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!