Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor volt, hogy először...

Mikor volt, hogy először bíztátok rá a nagyszülőkre a babátokat?

Figyelt kérdés
El kell mennem bevásárolni, de nem szeretném magammal vinni a picit, 3 hetesen. Rá lehet bízni a nagymamára? Együtt is élünk, napi kapcsolatban vannak.
2008. dec. 2. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 10 naposan anyura bíztam, megetettem a kislányom, és aludt a következő etetésig.Semmi probléma nem volt, nyugodtan bízd rá szerintem
2008. dec. 2. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze,rá lehet,nekem is ha valamit intéznem kell,mindig megkérem,mi együtt élünk így ismeri a pici is,ez nálatok sem gond,sztem nyugodtan menj.
2008. dec. 2. 15:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor rá bízom egy-két órára.
2008. dec. 2. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én is hamar rábiztam,nekem már 2 hetesen ,sajnos akkor már tápot evett,igy etetésre se kellett rohanom..volt mikor már naon fáradt voltam,pár órára rábiztam anyumra,én meg kialudtam magam...és lehet ezért lehurrogni,rossz anyának mondani
2008. dec. 2. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk párom mamája, tehát a dédi lakik itt. Minden nap a kicsivel van legalább 2-3 órát. Ő nem is engedi, hogy elvigyem magammal vásárolni:-)

Mindig vigyáz rá, amíg elmegyek, takarítok vagy dogát írok:-)

Semmi baj nem volt eddig.

2008. dec. 2. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, miért lennél ezért rossz anya? Akinek van rá lehetősége, használja ki, én is megcsináltam párszor, hogy a hajnali etetés után, amikor a törpe már nem aludt vissza beraktam a babkocsiba és kitoltam anyunak a konyhába. Ő elbeszélgetett vele én meg aludtam még pár órát. Az én babám kb 10 napos volt amikor először itthon hagytam anyura, csak pár órára. Fél óránként hívtam, hogy minden oké-e, nem volt semmi baj. Majd ha idősebb lesz meglátod, természetes lesz, hogy másra is hagyod néha, neked is vannak szükségleteid, intézni valóid. És pl a vásárlás vagy a kimozdulás otthonról pont olyan szükséglet mint az evés vagy a fürdés. Különben megbolondulsz bezárva a 4 fal közé, bármennyire is szereted a gyerekedet. És ettől senki sem rossz anya, hogy néha kell egy kis idő egyedül is.
2008. dec. 2. 16:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek is. Tényleg úgy érzi az ember, hogy az a rossz anya, aki nem tölti minden percét a babával, de szerintem rosszabb a babának egy zsúfolt bevásárlóközpontban, ahol tömeg van, melege van, álmos, éhes, akármi, minthogy egy pár órát a nagyival legyen. Már persze, akinek van lehetősége a mamára bízni, nekem szerencsére van, sőt még ő zavar, hogy menjek. Akkor megnyugodtam, hogy ettől nem leszek rossz anya.
2008. dec. 2. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Istenem, csak nekem lenne ilyen lehetőségem, írigyellek, örülj neki, hogy ilyen szerencsés helyzetben vagy. Az én szüleim 120 km-re laknak, 11 hónapja mindenhová cipelem magammal a babám, mert nem tudom kire bízni. De ettől egy cseppet sem vagyok jobb anya, mint Te. Kell a kikapcsolódás néha, nekem elhiheted.
2008. dec. 2. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Bízdd rá amiko csk szükséged van rá. Én is cipelem mindenhova a babót. Szegény néha már nagyon nyüglődik, de nincs kire hagynom. Neked is kell néha a kikapcsolódás, vagy sokkal könnyebb valamit elintézni, ha nem lóg rajtad a nyűgös gyerek. Bárcsak én is megtehetném néha! Jó babázást!
2008. dec. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!