Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 10 hós lányom nem hajlandó...

A 10 hós lányom nem hajlandó csak fekve inni, hogy szoktathatom le róla?

Figyelt kérdés
reggeli és esti tápszer valamint a napközbeni tea. pohárból nem tud inni, a csörörst meg harapja nem szivja.
2008. dec. 2. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Aranyos lehet ahogy fekszik le inni!Az én lányom is így ivott,mert lusta volt emelni a cumisüveget,vagy a csőrös poharat.Nem csináltam semmit,magától rászokott.Most 1.5 éves és a tejet a tejesdobozból ügyesen issza!!
2008. dec. 2. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd megérik a dologra,sztem nem kell erőltetni.A nagy fiam 2 éves koráig ette a reggelit és a vacsit fekve,üvegből(tejpép),már 16 éves,és jól iszik pohárból!!!De komolyra fordítva a szót,emiatt ne aggódj.A kicsi 6.5 hós,és uazt eszi,mint a nagy,természetesen fekve,üvegből.Nem nagyon izgatom magam miatta.Az én babám se akarja a poharat,itatót,hagyom is egy darabig,majd megpróbálom pár hónap múlva.A lényeg,h ne lógjon mindig a szájából-de ahogy olvastam ez nincs így-és ne azzal aludjon.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!