Tejfölt mikortól adtatok? Orvosotok mikortól javasolta bevezetni?
Már utánaolvasgattam, de valahol azt írták 7 hónapos kortól, valahol pedig csak egy éves kor után javasolták.
Itt is beírtam a keresőbe, de ezer féle választ olvastam.Mi alapján lehet akkor eldönteni?Fogalmam sincs.
A natúr joghurttól nem olyan finomak a főzelékek.Jobb lenne tejföllel adnom.
Ma lett a babóm 11 hónapos.
Előre is köszönöm!
A mi dokink és védőnőnk 10 hónapos kortól mondta a tejfölt, a tejszínt egy éves kortól.
10,5 hónapos a kisfiam, én már csináltam neki főzeléket és rakott zöldséget is natúr joghurt és tejföl keverékével. Tényleg jobb az íze. :)
Mehet már nyugodtan a 11 hónaposodnak!
Jajj, de jó, hogy válaszoltál!Akkor adok neki.
Köszi, köszi!!!!
Én kisfiam 11 hónapos múlt, ma tökfőzeléket kap és tejföl van benne. Tejszínt vagy tejet nem adnék neki, tejfölt ennyi idősen nyugodt szívvel tettem a főzelékbe.
Egyébként a joghurtot enyém nem eszi, sőt ma banános babjoghurtot próbáltam nála, gondoltam is, hú hogy fog ízleni neki, de csak hunyorgott, mintha citromba harapott volna.
Neked is köszönöm!
Tegnap tettem a babám főzelékébe.Nagyon ízlett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!