Anyukák, akiknek fia van! Pelusozáskor csak a popsit kenitek be, vagy a fütyit is be kell?
Szia!
Én nem igen kenem a kuksit, csak a zacskót meg körülötte. Akkor szoktam kenni, ha pl. pirosabb akkor egy kis canesten, de azt is nagyon vékonyan.
A Sudocrem meg a Neogranormon is akkor kell, ha már gond van(picit piros), addig bőven elég a Bepanthen v. a Gabi.
Én csak a popiját kenem.
szió
18 hós a fiam lassan, de bevallom neked, en csak az első hetben kentem a feneket. utana azt olvastam, hogy a kenőcs miatt a pelus kevesbe sziv, azutan csak este kentem kicsit gyogyszarival par honapig, kb harom honapos kora utan azt se.
most volt egyedul a popsijan kiutes, mert a nagyi sosem tudja rendesen letakaritani a gyerkőcöt sajnos, babylove-os pelenka kiutes elleni kenocsot hasznaltam (minta volt, kb 200 ft dmben, most bontottam fel, eddig nem kellett), es masnap reggelre elmult.
DE ha ajanlanom kene vmit, akkor a gyogyszertarit es a sudot ajanlanam en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!