Nagyon száraz bőrű babák anyukái, milyen márkájú krémmel kenitek a kicsitek bőrét?
nekünk a gyerekdoki irt fel gyógyszertári kenőcsöt.
Bár én egyáltalán nem éreztem száraznak a bőrét!
Szia!
Az én kisfiamnak is szörnyen száraz volt a bőre,ugyan úgy ahogy te is írtad foltokban.Nagyon sok mident kipróbáltam,de pl a babe se a neogranormon se segített.A johnsons,gaby meg még ki is ütötte mint sok más,tiszta pötty lett szegényem mindentől.Az orvos persze csak azt a hülye fürdető kenőcsöt írogatta fel mindig..hát egy nagy nulla az is,nekünk nem segített.Bementem a gyógyszertárba,hogy kérek valami ott készített kenőcsöt.Akkor tanácsolták ezt amit most használunk.1 hét se kellett,reggel este bekentem vele és teljesen eltűntek a száraz foltok.Azóta is minden este bekenem vele,sőt már én is ezt használom :).2 anyukának tanácsoltam a játszótéren nekik is bevállt.Nem olcsó sajnos,de tényleg jó.Próbáld ki,megéri.A neve : Excipial u Hidrolation .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!