Egy hetes kisfiam sokat bukik. A doktornéni szerint mohón eszik. Megeszi a napi 600ml kajáját, de valamikor még éhes. Mitől bukhat sokszor?
Nekem most hét hónapos múlt a fiam, és az elejétől kezdve rengeteget bukik/bukott. Sajnos a fiúknál gyakori ez a probléma, de a legtöbbször hamar kinövik, nem úgy mint mi :-). Az én fiam akkor is bukott, mikor 50-et evett és volt hogy 150-nél meg nem. Nem nagyon lehet megmagyarázni az összefüggést. Fejletlen lehet még a gyomra és picike is. Sokaknak azt tanácsolják, hogy sokszor keveset.
Én három óránként etettem nagyjából, az elég is volt neki, és szépen fejlődött.
Szívből kívánom, hogy hamar nőjétek ki: Ha nem fogy, akkor azon túl, hogy kellemetlen, semmi gond nincs ezzel! Lehetőleg hason altasd, akkor nem nyeli vissza. Esetleg még azzal is próbálkozhatsz, hogy szopi közben többször büfizteted, nem csak a végén egyszer!
szia. a tápszer pl. humana ha/ar
múltkor olvastam, hogy a tápszeres babáknál előfordulhat, hogy azért tűnnek éhesnek viszonylag sok kajcsi után is, mert nem elégül ki a szopizás iránti igényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!