Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor már tud forogni a baba...

Amikor már tud forogni a baba éjszaka ti hogy alszotok együtt vele?

Figyelt kérdés
Eddig közöttünk aludt babafészekben, de nem tudom hogy lenne a legjobb, olyan válaszok hogy kiságyban aludjon nem érdekelnek.
2021. jan. 20. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a babafészek már biztos nem jó. Éjjel is gyakorolja a mozgást a pici, a fészek ebben gátolja. Szóval vegyetek egy 180#200 -as ágyat, így lesz helyetek.
2021. jan. 20. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
8-as - ha azt akarod hogy ne mondjon senki velemenyt a donteseidrol akkor mondjuk ne ird le oket sehova, tartsd meg magadnak!
2021. jan. 20. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
Attól, hogy neked nem tetszik és nem azt vártad, értelmes választ kaptál. 4 voltam
2021. jan. 20. 15:53
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem aludtunk vele együtt akkor már, ment a kiságyba, ahol a helye van, biztonságban. Nem félsz, hogy ráfekszel? Az is megér egy misét, aki száműzte a férjét.
2021. jan. 20. 16:14
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk 13hós koráig aludt velünk a fiunk. Sosem volt babafészekben, csak köztünk. Sosem feküdtünk rá, semmi ilyesmi.

Vagy ő aludt kívül, én középen. Volt leesésgátló az ágyon.

Én megbántam megmondom őszintén.

Most 21hós, köztünk alszik el, akkor átrakom a nagyfiúágyába, ahol alszik egyet, majd jön közénk. Valamikor 5ig alszik, van amikor éjfélkor már jön. Én konkrétan onnan kb 10cm-n alszok, pedig 160as ágyunk van.

Ha lesz tesó, 1 pillanatra sem engedem közénk, mert megszokja 😅

2021. jan. 20. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Én is nagy takarókat, párnákat tettem az ágy szélére, aztán raklapágyra váltottunk hogy ha le is esne akkor is csak 10 centit esik. De mire leesett egyszer kétszer már másfél éves múlt, addigra meg kb meg sem érezte, meglepődött aztán vissza is jött mire felfogtam mi történt.
2021. jan. 20. 18:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elkezdett forgolodni egyikünk se tudott tőle aludni, meg a fiunk is folyton felriadt, és bár tudom irtad h csak kiságyat ne, de én beraktam a kisagyba és egyből átaludta az éjszakát.

Szóval nem csak ő zavart minket hanem mi is őt!! Ez olyan 6 hónapos kora óta van így.

2021. jan. 20. 18:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, igen, az utolsóval értek egyet. Jó anyák szeretnénk lenni, azt gondoljuk az a legjobb, ha mindig a gyerekünk mellett vagyunk. De van, amikor be kell látni, hogy jobb neki nélkülünk pl.kiságyban alvás. Az én kisfiam is sokkal mélyebben alszik és nyugodtabban, mióta a saját ágyába került. Előtte köztünk többször ébredt éjjel. Mióta külön van, végigalussza az éjszakákat szinte mindig.
2021. jan. 20. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
A kiságyat odatettük mellém, mint egy babaöblöt, és kevettük az oldalsó rácsot, de közénk tettem a szoptatós párnát. Együtt is, külön is. Beválik.
2021. jan. 20. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:
24%
Nálunk is a párom ki ment a nappaliba, ebben mi a probléma?
2021. jan. 22. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!