A leendő fiunknak Olivér nevet adnám, de a férjem szerint olyan, mint a Guliver. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom ezt a nevet, semmi más nem tetszik. De a férjem elkezdte a hasamon keresztül Guliverezni 😒2021. jan. 18. 17:21
21/25 anonim válasza:
A Hannibál csak poen volt, kizárt hogy komolyan gondolta volna apuka. Szerintem nem is engedélyezett
22/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszik az Olivér, de ennyi erővel bàrmibe beleköthet... a Hannibál meg.... no comment :D
Viszont tényleg ne felejtsd el, hogy a nevét örökké kell viselnie, nem csak kisfiúként, tehát jól gondoljátok át...
(Gyakori poén még az Olivér Telivér... és akkor képzeljük el ékezetek nélkül....)
23/25 anonim válasza:
Keressetek egy kompromisszumos nevet. Gondolom ha o nagyon Ödönkét akarna, te meg nem, neked se esne jol ha vegul az o keresere az maradna.
24/25 anonim válasza:
Ha a férjemnek nem tetszik, nem erőltetném.
25/25 anonim válasza:
Azt tenném, hogy játszmázás helyett leülnék a férjemmel és választanánk egy olyan nevet, ami mindkettőnknek elfogadható.
(Én sem adnám az Olivér nevet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!