A leendő fiunknak Olivér nevet adnám, de a férjem szerint olyan, mint a Guliver. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom ezt a nevet, semmi más nem tetszik. De a férjem elkezdte a hasamon keresztül Guliverezni 😒2021. jan. 18. 17:21
11/25 anonim válasza:
Nem cuki vagy kőkemény név kell egy gyereknek, hanem élhető név, amivel 20, 40 és 70 évesen sem kellemetlen bemutatkoznia. Ezt értsétek meg mindketten. A másik meg az, hogy nagyon-nagyon sokszor csak a keresztnevét fogja használni, így kisebb hangsúlyt tennék arra, hogy ellensúlyozza a vezetéknevét.
12/25 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, ha Olivér lenne a keresztnevem. Hannibálnak főleg. Nem egy állatot kereszteltek el, amire rá lehet aggatni minden idióta nevet. Itt van néhány jó férfi név: Marcell, Kristóf, Ádám, Bence
13/25 A kérdező kommentje:
Nyilván tisztában vagyunk vele ...
De pedig nem ártana, ha egy kicsit ellensúlyozná.
Köztes neveket fogunk keresni, páromnak a kisfiús név nem tetszik, nekem meg a kemény név.
Majd kitalálunk valamit, gondoltam segítetek.
2021. jan. 18. 18:09
14/25 anonim válasza:
Pár példa, ami lehet cuki és férfias is:
Barnabás felnőttként, kicsinek Barnus
Richárd, kicsinek lehet Ricsike
Domokos, kicsinek Domi,Doma
Stb.
16/25 anonim válasza:
Szerintem nem a nevétől lesz valaki cuki.
17/25 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az Olivér sehol nem cuki. Nem is értem. Ismerek ilyen nevű felnőtt embert. Az Oli becenev,na az kisfiús és cuki.
18/25 anonim válasza:
Tök jó hogy kisfiús neveket kerestek, ő akkor örökké kisfiú lesz és sosem fog felnőni?
19/25 anonim válasza:
Annyi jo nev van majd csak találtok egyet. De a Gulliver hogy jön az Olivérhez?:))
A Bence pld nekem gyereknev. Inkább komolyabb nevét amit lehet becezni is.
20/25 anonim válasza:
Az Olivér szerintem nem rossz, de nem is a kedvencem. A Hannibál ellenben baromi szörnyű, Hannibal Lecter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!