Ha nagyon tetszik és már évek óta ezt a nevet akartad adni a gyerekednek akkor igen.
Tavaly nyáron nàlunk két unikatestvérem kb egy hónap eltéréssel szült, mindketten kisfiút, és mindkét gyerek az Alex nevet kapta (külföldön élnek). Egy kicsi sértődés volt belőle màr előtte is, de mivel mindketten régóta akarták ezt a nevet adni, nem tudtak mit tenni.
2017. jún. 26. 11:28
2/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Fura, hogy benne van a vér szó, de ha attól elvonatkoztatok akkor sem.
2017. jún. 26. 11:29
3/15 anonim válasza:
Nekem sem különösebben tetszik, viszont ha az unokaöcsémet is így hívnák, én semmiképp nem adnám a saját gyerekemnek.
2017. jún. 26. 11:35
4/15 anonim válasza:
Nekem tetszik az Olivér név,de ha már van egy a családba nem adnám. Biztos idővel majd megtetszik egy másik név is.
2017. jún. 26. 11:47
5/15 anonim válasza:
Nem adnám a vér szó miatt, meg ha van a családban, akkor pláne nem. Főleg, hogy ilyen közeli rokon! Ha a másik már mondjuk 20 éves lenne, akkor esetleg, de akkor is inkább keresnék más nevet. De így, hogy a másik kisfiú is pici még, biztos, hogy nem adnám ugyan azt! Ezer név közül lehet választani. Csak találnátok olyat, ami tetszik!
2017. jún. 26. 11:49
6/15 anonim válasza:
Nekem a kedvenc fiúnevem. Viszont, ha közeli a kapcsolat, gyakran találkoztok, akkor nem biztos, hogy adnám.
2017. jún. 26. 11:54
7/15 anonim válasza:
Szép, elegáns név. Nekem angol főnemesek jutnak róla eszembe.
Egyébként volt főnökömet is Olivérnek hívták, sőt Olivér Szilveszternek. Passzolt hozzá, mert nem mindennapi fickó volt! :DDD
Egy másik Olivérrel kapcsolatos sztori: szakmai ismeretségi körömben egy másik Olivér nevű férfi egyszer viccből úgy mutatkozott be, hogy "Irsai Olivér vagyok."
Az más kérdés, hogy pont, mivel ilyen különleges név, nem akarnám, hogy kettő legyen a rokonságban, pláne hasonló korú gyerekeknél.
2017. jún. 26. 11:57
8/15 A kérdező kommentje:
nekem is nagyoon,nagyoon tetszik és nem is akarnék mást
2017. jún. 26. 12:04
9/15 anonim válasza:
Ha tetszene, akkor adnám ezt a nevet, de nekem nagyon nem tetszik.
2017. jún. 26. 12:48
10/15 anonim válasza:
Nálunk esélyes volt. Szép név adnám is, csak találtunk olyat ami nekünk jobban tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!