Mégis mitől függ, hogy egy gyerek oxigénhiányos lesz-e? És ha oxigénhiányos, akkor milyen problémák lehetnek ebből adódóan?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 09:39
11/17 anonim válasza:
Policisztás veséje volt a babámnak, 1-2 órát jósoltak neki
2 napig küzdött szegénykém, ha rákérdeztem utólag hogy hogy lehet nekem ilyen beteg gyerekem mikor a testvére és mi is egészségesek vagyunk a válasz az volt hogy a hetedik generációtól is örökölhette..
Semmi konkrét választ nem kaptam a doktorúr inkább hivatott minket heti uh-ra egy 20 percért 25ezret elkért többre nézte a pénzt szerintem mint az igazságot, varrat szedéskor 'őszinte részvétem apuka' ezt mondta az én szemembe nézni sem mert
Remélem a kérdezőnek egészséges kisbabája lesz
12/17 anonim válasza:
11 nagyon sajnalom. Oszinte reszvetem apuka??? Hu hat ott robbant volna fel az agyvizem. Persze apukanak js kell mondani na de te csinaltad vegig... es ilyen ember orvos, szegyellje magat. Jol ertem hogy most mar angyalka? Sok kitartast kivanok tovabbiakban is, tudod minden okkal tortenik ❤️
13/17 anonim válasza:
Szia, nekem a szülésem tök jól indult, gyorsan kitágultam oxi nélkül, de mikor tolófájásokhoz értünk jött a pokol. Fájásgyengeségem lett, nyomtam sokszor ahogy csak bírtam, de a fiam feje folyton visszacsúszott, nem tudott megszületni na meg majd 4 kg volt, én meg 155 cm pici vékony nő vagyok. A dokinő mondta, hogy ez már nem vicc, nyomjak, hisz kint van a feje búbja, de hiába nyomtam, beszorult. Szerencsére nem totojáztak, egyből vágtak és vákummal kihúzták, közben könyököltek is..már esett a szívhangja is+köldökzsinór is a nyakán volt. Szinte az utolsó pillanatban született meg, még volt keringése,de megfigyelésen voltunk 6 napig. Most 6 hetes, nagyon fejlődik, hízik, gügyög, mosolyog, mozgékony, gyönyörűen tartja a kis fejét már hason. Egyelőre minden rendben vele, de még megyünk majd dokikhoz, mert hát inkább lássák többször.. De eddig Hálisten úgy tűnik semmi baja sem lett és megúsztuk egy enyhe oxigénhiányos álapottal.
14/17 anonim válasza:
13: ilyeb kis termettel/nagy babaval nem ajanlottak fel a csaszarmetszes lehetoseget?
15/17 anonim válasza:
Nem... Nagyon csaszarellenes a foorvos..igy utolag nagyon kiakadtam, hogy rabiztak a sorsunkat a szerencsere..de az ugyeletes doktorno UH t nem is csinalt, szerintem nem is tudta mekkora a babam, mondjuk en sem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!