Kisfiam egész nap nem alszik, de nagyon fáradt, és nyüglődik. Látom rajta, hogy aludna, csak nem tud, túlpörög. Hogyan tudok segíteni neki?
Figyelt kérdés
9 hetes még csak, éjjel alszik, de reggel 8-este 8-ig,szinte semmit nem alszik.Ma pl.kettőször 10 percet aludt!Egypár napja csinálja ezt.Sem besötített szobában, sem az ölemben sem a járókában, semmilyen módszer nem jött be eddig.Nektek ha volt ilyen, mi vált be?2010. aug. 14. 19:55
1/11 anonim válasza:
Látom, nem kaptál még választ, és szerintem azért, mert erre senki sem tud okosat mondani. :( Az enyém is csinál néha ilyet, rettentő fárasztó, "cserébe" éjjel általában jobban alszik.. Ha még sokáig csinálja, szerintem megkérdezheted a védőnőt, mitől lehet, de pár ilyen nap minden baba életében előfordul. :)
2/11 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen probléma, mégpedig akkor, mikor azok a nagy melegek voltak. Én paskoltam a fenekét vagy 20 percig, nála az mindig beválik. :-)
3/11 anonim válasza:
Nálunk is volt 2 ilyen nap, amikor ilyen pici volt, mi elmentünk autóval egyet...tudom, nem a legbölcsebb megoldás, de tényleg már nem tudtunk mit kitalálni. Nálunk akkor a babakocsiban is üvöltött. Másodszorra pedig az autósülésében ringattuk el (kb. 1 perc alatt már aludt is), utána gyorsan áttettem a kiságyába, hogy vizszintesen legyen. Szóval, nálunk a babahordozó vált be...:) Aztán azóta nem volt ilyen, most 4 hónapos, tök jól alszik napközben is. A Te picurodnak is most "olyanja" van..
4/11 anonim válasza:
nálunk is jellemző néha ha rájön...ilyenkor a kanapén félig ülő, félig fekvő helyzetben a cicim közé teszem a kis fejét, és vagy ütemesen paskolom a popóját, v fel le mozgatom úgynúgy a popójánál fogva, egy idő után "beájul". ha mázlim van akkor le tudok vele feküdni így, h rajtam marad, mert úgy kényelmesebb. de sajna enyit tudok én is tenni ilyenkor :( de ez be szokott válni :)
5/11 anonim válasza:
Szia, nekem is ilyen születésétől kezdve a kislányom, most 11 hós. Én maradtam a babakocsinál (kb. 6 hónapos koráig), minden délután 1 óra séta, amit végigaludt. Egyébként max. 20 perceket alszik még most is.
+ amit nem gondoltam volna, én sok táblás csokit ettem, amiben több a koffein, mint a kávéban ! az anyatejen keresztül iszonyúan felpörgette, és nem tudott aludni. Úgyhogy erről leszoktam.
6/11 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy babakocsiban kiviszed sétálni, elfogja nyomni az álom tuti.
7/11 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a mi túlpörgésünktől nem alszanak. A gyerekek lassítanak. Azért merem írni, mert nekem sajnos 2 és fél év alatt sem sikerült.
8/11 anonim válasza:
Nálunk a hordozókendő vált be. Kislányom is kb. ilyen idős korában nagyon nehezen tudott aludni, általában délután , ilyenkor beleraktam a hordozókendőbe ,abban gyorsan elaludt, ott hagytam aludni egy kicsit aztán kivettem és leraktam a kiságyába és ott még aludt sokszor akár 1 órát is. Próbáljátok ki.
Nem fáj a hasa lehet amiatt is nyugtalan.
9/11 anonim válasza:
Szia! Nálunk ennyi idősen amikor fáradt gyorsan hasra fordítottam.Igy nagyon jókat aludt.Én látom mikor kezd fáradni, ha már másodjára ásít, vagy elfordítja a fejét a játékoktól(Suttogó c. könyvbe olvastam) akkor tudom hogy álmos, egyből hasra teszem és durmol is.Mostmár van egy fajta nyekergő hang amit kiad, és akkor is fordítom. Esetleg próbáld meg.
10/11 anonim válasza:
Az is lehet, hogy most többször kéne etetned, sűrübben egy picit. Lehet nem lekik most jól a szokásos adagjával és aludni sem tud egy jó nagyot. Ez csak egy ötlet, hátha. Nekem most pont ez volt. A szokásos adagját kb20-30ml-vel emelte magának és jókat alszik azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!