Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő után szoktátok meg...

Mennyi idő után szoktátok meg a pelenkázást annyira, hogy ne öklendezzetek közben?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Nekem elég gyenge gyomrom van, de ezzel sosem volt gondom.

Viszont a hányástól rettegek..

2021. jan. 14. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem a szagát szoktam meg, hanem a technikát, hogy szaros pelenka közelében kizárólag szájon át lélegzem. A hozzáetetés utáni első 2 hétben (tehát amikor büdös lett a széklete) előfordult hogy véletlenül orron át lélegeztem, és én is öklendeztem. De megtanulod hamar.
2021. jan. 14. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Nincs gyerekem,de én már az "illatától" rosszul voltam, mikor nővérem lánya baba volt. Egy pár esetben visszakellet nyelnem a dolgot, hogy ne a nappali közepén tálaljak ki. A gyerek meg nem tehet róla, mikor és hol szarik babaként, így nincs mit tenni :D
2021. jan. 14. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Mivan? Még a kistesómat is simán pelenkáztam annak idején, miféle öklendezés.
2021. jan. 14. 17:10
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
a sajátod szagától is öklendezel amikor trónolsz? meg amikor kitörlöd vagy amikor fürdesz és megmosod?
2021. jan. 14. 17:20
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
Én sosem öklendeztem. Büdös, de nem zavar. Gyorsan ki tudom pucolni, aztán gyorsan visszazárjuk rá a levetett pelenkát, és ennyi. Férjem mondta, hogy "ő a mi babánk", mivel nála nem zavarja őt a szag egyáltalán. Viszont a keresztlányainál rosszul volt tőle :).
2021. febr. 5. 21:55
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Marmint a szaros pelenkat visszazarod ra?
2021. febr. 11. 23:44
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Mármint arra gondoltam, hogy a baba popsiját gyorsan tisztára tudom törölni. Peluscsere, és közben a használt pelusban a kakira szorosan visszazárjuk a pelenkát (körbe tekerjük a tapadó csíkjával), az már eleve bezárja a szag nagy részét, mielőtt kukába kerül. Rutinnal ez is jó gyorsan megy, tehát nem párolognak az illatok.
2021. febr. 12. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Te vmi beteg vagy , a szarat is megennem
2021. febr. 21. 13:53
 20/20 anonim ***** válasza:
12%

#11 Én meg pont fordítva vagyok. Én a kakitól rettegek, a hányástól nem, azt simán takarítottam már (nem a sajátomat).

#12 Fuh, én inkább sehogy sem lélegzem kakaszagban, inkább veszek egy mély levegőt, és visszatartom a lélegzetem, ameddig csak bírom, aztán szépen, lassan kifújom a levegőt orron keresztül, én így egész sokáig bírom, mert esküszöm, ha szájon át veszek levegőt, én megérzem akkor még az ízét is a kakinak... De tuti csak bebeszélem, de hát na :D

#15 Én simán... :D Nem is szeretek sz*rni ezért... Amikor törlöm magamnak, meg tényleg az öklendezés kerülget... Nem tudom miért. Jó, hogy nincs gyerekem (tudom, akkor minek írok ide, jókérdés:D), bár nekem a macskaalmot is nehezemre esik kipucolni mert akkor meg még be is hányok, pedig a macskahányást meg simán feltakarítottam és még levegőt is vettem közben, anélkül hogy öklendeznék, én nem tudom, miért vagyok totál fordítva összerakva, az életnek rengeteg terén észrevettem már ezt...

2021. márc. 3. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!