Mennyi idő után szoktátok meg a pelenkázást annyira, hogy ne öklendezzetek közben?
Nekem elég gyenge gyomrom van, de ezzel sosem volt gondom.
Viszont a hányástól rettegek..
#11 Én meg pont fordítva vagyok. Én a kakitól rettegek, a hányástól nem, azt simán takarítottam már (nem a sajátomat).
#12 Fuh, én inkább sehogy sem lélegzem kakaszagban, inkább veszek egy mély levegőt, és visszatartom a lélegzetem, ameddig csak bírom, aztán szépen, lassan kifújom a levegőt orron keresztül, én így egész sokáig bírom, mert esküszöm, ha szájon át veszek levegőt, én megérzem akkor még az ízét is a kakinak... De tuti csak bebeszélem, de hát na :D
#15 Én simán... :D Nem is szeretek sz*rni ezért... Amikor törlöm magamnak, meg tényleg az öklendezés kerülget... Nem tudom miért. Jó, hogy nincs gyerekem (tudom, akkor minek írok ide, jókérdés:D), bár nekem a macskaalmot is nehezemre esik kipucolni mert akkor meg még be is hányok, pedig a macskahányást meg simán feltakarítottam és még levegőt is vettem közben, anélkül hogy öklendeznék, én nem tudom, miért vagyok totál fordítva összerakva, az életnek rengeteg terén észrevettem már ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!