Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor, mennyit és mikor...

Hányszor, mennyit és mikor adjátok babátoknak a gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
A babám 5 hónapos lesz. Már eszi az almát és a barackpürét. Utána melyik gyümölcsöt adhatom neki és mikortól lehet a zöldségeket (krumpli, répa)?
2010. aug. 14. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
mi a krumplival kezdtük aztán kezdtem el bevezetni a többi zöldséget és a gyümölcsöt is. Már kóstoltathatsz vele zöldséget is. Levesből vehetsz ki krumplit, répát szerintem szeretni fogja
2010. aug. 14. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
gyümölcsben meggyel és nektarinnal folytattam, de már szilvát is evett. 6,5 hós. De az alma és barack után én is krumplit és répát adtam neki.
2010. aug. 15. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én adtam neki ezután banánt, vilmoskörtét, sütőtököt. Sajnos nekem a zöldségekért nem igazán rajong, valószínűleg nem elég édesek neki, ezért egy kis tápszert teszek bele neki, hááát nem mondanám, hogy sokkal többet eszik belőle, de folyamatosan próbálkozom.
2010. aug. 15. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
15:32-es vagyok. Azt elfelejtettem, hogy tízóraira adok neki gyümölcsöt, ebédre pedig valamilyen főzelékfélét. Így már másfél étkezést kiváltottunk, mi is 5 hósak vagyunk.
2010. aug. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!