Hányszor, mennyit és mikor adjátok babátoknak a gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
A babám 5 hónapos lesz. Már eszi az almát és a barackpürét. Utána melyik gyümölcsöt adhatom neki és mikortól lehet a zöldségeket (krumpli, répa)?2010. aug. 14. 18:58
1/4 anonim válasza:
mi a krumplival kezdtük aztán kezdtem el bevezetni a többi zöldséget és a gyümölcsöt is. Már kóstoltathatsz vele zöldséget is. Levesből vehetsz ki krumplit, répát szerintem szeretni fogja
2/4 anonim válasza:
gyümölcsben meggyel és nektarinnal folytattam, de már szilvát is evett. 6,5 hós. De az alma és barack után én is krumplit és répát adtam neki.
3/4 anonim válasza:
Én adtam neki ezután banánt, vilmoskörtét, sütőtököt. Sajnos nekem a zöldségekért nem igazán rajong, valószínűleg nem elég édesek neki, ezért egy kis tápszert teszek bele neki, hááát nem mondanám, hogy sokkal többet eszik belőle, de folyamatosan próbálkozom.
4/4 anonim válasza:
15:32-es vagyok. Azt elfelejtettem, hogy tízóraira adok neki gyümölcsöt, ebédre pedig valamilyen főzelékfélét. Így már másfél étkezést kiváltottunk, mi is 5 hósak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!