Melyik póz vált be nektek leginkább a szoptatásnál?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 17:53
2/9 anonim válasza:
Az én kényelmes fiam csak és kizárólag fekve volt hajlandó szopizni az első pillanattól kezdve, nem is tudtam változtatni rajta... De legalább nekem is kényelmes volt :)
3/9 anonim válasza:
Oldalt fekvő, nekem is. Így én is elalhatok, és még el sem ejtem a gyerkőcöt.
4/9 anonim válasza:
nekem is az oldalt fekvő jött be:)
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én nem szeretek fekve szoptatni,nincsenek nagy melleim,és egyikőnknek se kényelmes...ülve szoktam,nappal a fotelben,éjjel az ágyon törökülésben...attól még,hogy én nem fekszem,a babó fekvő pozícióban van,ill. van,hogy egy picit magasabban van a feje.
6/9 anonim válasza:
Oldalt fekve volt a legkényelmesebb, de ha nem tudtam lefeküdni, akkor ülve is meg tudtam etetni.
7/9 anonim válasza:
Oldalt fekve. Az első hónapban nem tudtam ülni így aztz szoktuk meg. Azóta (9hónapos) már székben is tudunk és néha mikor az ágyon fekszem háton akkor a babó letámad s rábukik szószerint a kis tejcikalóz! :D
8/9 anonim válasza:
Oldalt fekve a legkényelmesebb szerintem!
9/9 anonim válasza:
nekem nagy melleim vannak, ülve nem tudtam a gyereket + a cicit is kontrollálni, maradt a fekvő. Hátrány, hogy nem tudok leülni csak úgy valahova, hogy megszoptassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!