Normális, ha 8 hónapos kislány már jár?
Nekem is Kulcsár Edina jutott eszembe, most láttam a videót a kislányáról:)
Ha a baba magától indult el, akkor teljesen rendben van, hiszem mi tudsz csinálni?Lekötöd,hogy jaj még nem járhatsz, nem ülhetsz?
Nyilván szokatlan, és nem ez az általános, de van ilyen. Két kislányom van, az egyik 9 és fél hónaposan indult el, a kisebbik pedig 15 hónapos volt már. Teljesen más minden gyerek.
#12 Én barátnőm 6 hónaposan egyszer véletlenül kiült, onnantól kezdve állandóan ültette. Akkor is, ha a gyereknek magától nem sikerült kiülni és emiatt nyöszörgött.
Nem kell mindent elhinni.
12-es vagyok, nem hiszem hogy trenírozza, de mindegy is, csak arra akartam utalni, hogy nagy szórás van a babák mozgásában, ahogy mások is írták.
Az én kisfiam nem tudna "véletlenül" felülni, max olyan eséllyel, mint ahogy én holnap véletlenül megdöntöm a távolugrás világrekordját. Egyszerűen nem áll még készen rá izomzatilag és koordinációsan, hiába 7 hónapos. Mindeközben vannak babák akik ilyenkor már kúsznak-másznak és felállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!