Tapasztaltabb anyukák mit tegyek?
Hol mérted, milyen lázmérővel?
Ha popsiban, akkor ez a levont hő, vagy amit mutatott a lázmérő?
38fokig nem kell lázcsillapító. De sok doki azt mondja, hogy 38,5ig nem kell. Hagy dolgozzon az immunrendszere!
Ha eszik rendesen, az jó! És az ivással hogy áll? Mert a folyadék fontos! Nekem 2 fiam tápszeren nőtt fel, és ha betegek voltak, akkor pluszban itattam őket.
Figyelgesd, mérd a hőjét. Ha 38-38,5 közé emelkedik, nem árt az ügyelet.
Sajnos most terjeng elég sokhelyen ilyen lázas vírus, más tünet nélkül.
ha más tünete nincs akkor előfordulhat, hogy a háromnapos lázat kapta el vagy más hasonló vírust. Mikor nekünk először volt elvittem orvoshoz, azt mondta a lázát csillapítsam és kész. A háromnaposnál a láz elmúltával pöttyös lesz a gyerek ami nemviszket, elmúlik magától az is. Most megint lázas volt, más tünete nem volt, neem is vittem sehová, kivártam a három napot. Elmúlt nyomtalanul.
A lázat csillapítani kell, a hőemelkedéssel nem csináltam semmit.Az én lányom szemein is látszott a láz, meg picit nyűgösebb volt, de ennyi. Ha lázas akkor itasd alaposan.
Ha más baja nincs és csak 38 fok körül van a láza akkor szerintem a hétfőt kivárhatod. Ha rosszabbodna akármikor elviheted az ügyeletre.
Mi nem vagyumk orvosok.Ebbol meg barmi lehet.Ne menj ugy az ejszakanak hogy nem latta orvos.Te is megnyugszol,ha elviszed az ugyeletre.
3 gyerekes,pocakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!