Tapasztaltabb anyukák, szerintetek ez az étrend jó így?
5,5hós a baba. nagyon könnyen ment a hozzátáplálás,imádja az ételeket:)kevesebb mint 1hét alatt kiváltotunk egy étkezést,olyan ügyes:)
igy néz ki most egy napunk, szerintetek jó igy?
6-f7 180ml tápszer
9 gyömülcs kb 200g (-ami az előkére meg az én számba megy:D)
12 főzelék kb 200g (eddig ugy volt h 4kor evett tápszert, majd f8kor és alvás most)
f4 gyümi 200g
f7 180ml tápszer
f9 180ml tápszer
Jó. Esetleg a második gyümölcsöt majd keverheted köleskásával vagy sinlaccal, vagy kaphat tejpépet. De így is jó. Te főzöl, vagy üvegeset kap? Mi eleinte üvegessel kezdtünk, mert nem akarta megenni a házi kosztot, most fele-fele.
9 hós kislány anyukája.
Elvileg jó, de az utolsó két etetés közel van egymáshoz, 2 óra van köztük. Tápszeres etetések között ajánlatos a minimum 3 órát megvárni.
Én így csináltam, vagyis csinálnám:
6kor tápszer, 9kor gyümölcs, délben főzelék, 4körül tápszer, 6után kis gyümölcs, és lefekvéskor tápszer.
Tehát a délutáni gyümölcsöt és az utána következő tápszert felcserélném.
Üdv: 2es
köszi a válaszokat!az utolsó2 kajcsi vaóban kicsit közeli,ezért sem voltam benne biztos h jó igy,de egyenlőre működik!majd kipróbálom az utolsó válaszadó tanácsát egy kis variával.
eddig csak én főztem-kutyultam neki,boltit még nem kóstolt. az óraátállítás miatt remélem nem leszünk gondban h ne 8kor egyen 10órait s 11kor ebédet,majd megpróbálom kihúzni amennyire lehet:D
szép napot mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!