Miért kell be szólni nekem mindig mindenkinek meg a saját szüleimnek is?
Pár hónapja szültem 19 éves vagyok. 3 éve együtt vagyunk a barátommal nagyon szeretjük egymast. Nem akartunk meg babát de ha össze jött most mit csináljak? Ők azt mondták adjam örökbe és menjek dolgozni 🤦🏻♀️
Ő az enyém sosem adnám senkinek semmiért.
Barátom dolgozik együtt élünk jól elvagyunk nem értem miért kell bele szólni mindenbe mindenkinek. Ha találkozok az utcán 1 ismerőssel csak azt hallom hogy minek ilyen fiatalon gyerek. Már arra is gondoltam hogy el kéne költözni innen messzebb.
Miert nem örül neki senki??
Utolsó, nem tudhatod hogy így van-e, azért bizonyossagokra nem kellene mérget venned.
Egyébként én részben egyet értek az eletszemleleteddel, inkább alapítson fiatalon családot a gyerekem semmint középszerű egyetemeken húzza az időt hogy középszerű alkalmazottként legyen "karrierje", de!
Azért sajnos ott a másik fele, amikor már 30 előtt válnak, esetleg vagyon sincs, a gyerekkel meg segítség nelkul meg a nyári szünetet is nehézkes megoldani, és ha lakhatás sincs akkor meg megy vissza a családhoz... Sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!