Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha a barátom...

Mit csináljak ha a barátom nem érti meg?

Figyelt kérdés

Nem sokára 3 hete hogy legelőször észrevettem, hogy barnafolyásom van, amivel másnap már mentem is dokihoz és azt mondta semmi baj ez még normális ilyenkor. (akkor lehettem kb. 4-5 hetes) Rá egy hétre megint vizsgálaton már rendben volt minden,volt szívhang is már. Kaptam progeszteront és rá 5 napra vagy talán kevesebb már elmúlt a barnázás.

De kb megint egy hete visszajött és csak 2-3 napja múlt el kb, néha-néha még nagyon halványan látom a wc papíron, de erre is azt mondta a doki, hogy normális, mert a szervezetem így védekezik az ellen, hogy megjöjjön meg nő a méhem.

Augusztusban már volt egy vetélésém,ahol sajnos már 6 hetesen elhalt a picim...

A mostanival most leszek nemsokára 9 hetes és nem akarok ugyanúgy járni ezért is mondom mindig a barátom hogy még ne feküdjünk le. Olvastam és anyám is azt javasolta hogy ilyenkor nagyon nem ajánlott, de ő nem érti meg és csak azt hajtogatja, hogy dehogynem lehet ezidő alatt is...egyébként ha szólok neki, hogy ő ehhez nem ért igazán én vagyok a rossz,hiába nem bunkón szólok. És mindig kisebb viták lesznek belőle. Viszont az ő anyja is mondja neki, hogy ne aggódjunk csinálhassunk nyugodtan...

Bocsi ha hosszú lett, de nekem ez már picit sok, tudtok valami tanácsot?

2021. jan. 7. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Kb 16 lehet a kérdező. 😂
2021. jan. 8. 06:15
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Ha az orvos nem tiltja a nemi életet, akkor nem kell megtartozatni magatokat, tök mindegy mit olvasol te vagy az anyad. Mondjuk eleve mi köze anyádnak a tó szexuális életetekhez?

Ettől függetlenül egy olyan pasit, aki enyhire nem veszi figyelembe az én igényeimet és kívánságaimat azonnal ott hagynék

2021. jan. 8. 07:04
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ilyen palival nem érdemes gyereket vállalni... mi lesz ha megszulod és nem tudtok szexelni akar egy évig vagy fel évig? Megeroszakol vagy megcsal ? Ha neki fontosabb a szex mint a meg sem született gyereketek nem való apának!
2021. jan. 8. 07:17
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, hány évesek vagytok? Hol éltek? Szülőknél?
2021. jan. 8. 07:23
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Most amellett, hogy nekem is megvan a hasonló véleményem a párválasztásodról, mint a többieknek, úgy gondolom, hogy az orvosod sem teljesen korrekt, én máshoz mennék a következő ilyen barnázós alkalommal (vagy még előtte). Nem normális, hogy barnázol, minimum még progeszteronra lenne szükség, de amúgy biztonság kedvéért tényleg jobb szerintem is kerülni az együttléteket ilyenkor. Ha nagyon együtt akarsz maradni ezzel a konkrét... hát, jobb szó híjján nevezzük pasinak... szóval ezzel a konkrét pasival, akkor lecidázhatod, hátha békén hagy addig, de őszintén szólva akinek a farka fontosabb, mint a gyereke élete, az nem hiszem, hogy megérdemelne egy kegyelemszopást.

Az külön történet, hogy mindketten a szüleitekkel beszélitek meg a nemi életeteket és nem egymással.

2021. jan. 8. 07:23
 16/19 A kérdező kommentje:

23 évesek vagyunk, nem 16:)

Egyébként én nem a szexuális életemet beszélem meg anyámmal, hanem, hogy mit csináljak a vitákkal. De ez egyébként is más dolog és ha már itt tartunk, nem tudom miért lenne gáz a saját anyámmal a szexről beszélni. Szerintem az a normális, ha mindenről tud beszélni a gyerek a szülővel,és ha tud hozzá fordulni tanácsként.

2021. jan. 8. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
20%
23 évesen az embernek nem bartája van, akivel gyereket vállal...
2021. jan. 8. 12:40
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
Hat én nem érzem normálisnak, hogy két felnőtt ember, aki párkapcsolatban együtt el és gyereket tervez az anyjával beszéli meg a szexuális életet....
2021. jan. 8. 12:41
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Te mondtad, hogy anyósod mondta a fiának, hogy nyugodtan lehet szexelni.
2021. jan. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!