Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes csőrös poharat venni,...

Érdemes csőrös poharat venni, ha szépen iszik pohárból?

Figyelt kérdés
Napközben mindig pohárból itatom, de olyan jó lenne, ha nem én találgatnám mindig, hogy szomjas-e ill. van olyan, hogy elfelejtem, hogy milyen régen nem ivott, jobb lenne, ha lenne csőrös pohara, amit olyan helyre tennék, amit mindig lát, így ha szomjas csak odamegy érte. Csak sajnos ezt a sima pohárral nem tudom kivitelezni, mert tuti mindig minden olyan lenne...Nem visszalépés ez?
2008. dec. 1. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Az én gyerekem is nagyon szépen iszik pohárból, csepegés mentesen. Éjjel viszont az ágya mellett csőrös pohárban van a víz, mert mikor nagyon álmos, félek, hogy kiborítja. Olyat érdemes venni, amit ha fejjel lefelé fordítasz, akkor sem jön ki belőle a víz. Nálunk nem okozott semmi zavart, de az is igaz, hogy ritkán iszik már éjjel.
2008. dec. 1. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekünk volt avent magic csőrösünk, és imádta a lányom.Nagyon sokáig cicizett és ezért nem volt hajlandó más folyadékot inni, csak a cicit fogadta el.Akkor vettem én a csőröst, és onnantól kezdve végre ivott.Most 3 éves és néha még most is előveszi.Nem fogjátok meg bánni.
2008. dec. 1. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
nekünk nem volt semmink se cumisüveg se cumi se csőrös és nagyon jó volt így
2008. dec. 1. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Hát szerintem ha szépen iszik pohárból akkor ne szoktasd rá a csőrösre, mert még rászokik nagyon, persze ez gyerektől is függ.

Inkább akkor húzd fel az órát a telcsiden, vagy állítsd be és csörögjön ha "itatási idő" van. Persze ez így hülyén hangzik, de ha elfelejted akkor csak ezt tudod tenni.

De amúgy nálunk úgy szokott lenni, hogyha én megyek inni, mindig megkínálom. Meg mondjuk nem tudom mennyi idős a csemetéd, de ha nagyobb akkor meg úgy is szól, vagy jelez vhogy. Hidd el meg fogod érteni.

2008. dec. 1. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:
11 hónapos és sokszor akkor jut eszembe, hogy szegény gyerek mióta nem ivott, amikor én is szomjas leszek, de én nem vagyok nagy ivó, ritkán iszom sokat / vízre gondolok...:-)))/. Neki viszont sok folyadékra van szüksége és lelkiismeret furdalásom van, ha elfelejtem. Persze ez csak néha fordul elő, de akkor is...Ügyesen iszik pohárból, nem megy félre, de én tartom a poharat, még nem adom a kezébe, mert rögtön megrázogatja v. eldobja, ha már nem kell és akkor minden úszik, pláne akkor kerek a történet, ha nem víz volt benne...-), ezért gondoltam csőrös pohárra.
2008. dec. 1. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Vegyél nyugodtan.Hátráltatni nem fogja a gyerkőcöt.A lányom kapott egyet, és felváltva iszik hol pohárból, hol csőrösből.Amikor autóval megyünk valahová akkor is csőröst viszek, vagy buszra.Szerintem praktikus.Nem kell hogy mindig abból igyon.Amikor eszedbe jut nyugodtan itasd pohárból, és a köztes ivásokat majd maga megoldja, így egy kis önállóságot is tanul.Csöpögés menteset vegyél, azzal nem locsolja szét a folyadékot sem.Az Avent remek!
2008. dec. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!