Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beadattad a babádnak a kötelez...

Beadattad a babádnak a kötelező védőoltásokat? Ha nem, mért?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 22:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
nem akarlak elkeseríteni, de a szakdolgozatban hivatkozni kell, és te erre az oldalra akarsz majd?olyan infót, amit nem tudsz alátámasztani, nem írhatsz bele max. saját véleményként. Te tudod, nem piszkálni akartalak csak úgy eszembe jutott.
2010. aug. 14. 11:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy beadattam. A nem kötelezőket is.
2010. aug. 14. 14:12
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

én is beadattam még nem kötelezőt is, mert a dokink ajánlotta.

viszont elgondolkodtam a hátrányokon is. azzal nem értek egyet, hogy miért kell ennyire fiatalon megkapniuk, 1, 2, 4 hónaposan, amikor még jóformán alig vannak emberek között a családot kivéve. szerintem baromi megterhelő egy ilyen pici baba szervezetének még egy oltás. ha belegondolok, hogy a hozzátáplálást is csak legkorábban 4 hónapos kortól javasolják, az oltás meg fehérjétől elkezdve egy csomó mindent tartalmaz... annyira óvjuk még a széltől is őket, miközben vegyszereket fecskendeznek beléjük...

de azért belátom, hogy nyilván több előnye van, mint hátránya, és ha senki nem adatná be őket, még ma is meghalna a gyerekek fele mindenféle járványban stb.

beadattam, eszembe se jutott nem beadatni, de azért szkeptikus vagyok ebben is.

2010. aug. 14. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!