Miért van oda mindenki a babákért?
Sziasztok. Egy ideje ez a kérdés van a fejemben. Miért fordít mindenki ekkora érdeklődést irántuk?
Azt természetesen megértem, hogy a szülők mindennél nagyobb figyelmet fordítanak rájuk, nem is kell megmagyarázni miért. De vegyük például azt az esetet,amikor az utcán kocsiztatod a gyerekedet, és minden járókelő elolvad a babakocsi tartalmának láttán úgy, hogy nem is ismerik. Gondolom a legtöbben erre azt a választ adnák,és valszeg adják is majd hogy cuki,de engem ennek a témának egy más szemszögből való megközelítése érdekelne.
A másik dolgot lehet,sőt biztos hogy nem másban, hanem magamban kellene keresnem.
Lehet hogy azért mert fiú vagyok,lehet mert "más", az őirántuk való érdeklődésem közel a nullát üti. A családomban mindenki olyan jól elvan a babával, nekem meg még hozzá szólni sincsen kedvem.
Kérem a negatív,kritikus hozzászólásokat mellőzzük.
Aki normális hozzászólást ad,annak nagyon köszönöm!
Ahogy az első írja, valóban ez a tudományos magyarázata.
Ennekellenére nőként kicsit sem érdekelnek idegen babák, soha nem hoztak lázba, még csak meg sem nagyon néztem. Barátaim, közeli családtagok babáival szemben már elfogultabb vagyok. Vagyis akikhez valamilyen érzelmi kötelék fűz azoknak a babáit szívesen megdajkáltam. A saját gyerek meg aztán mindent üt. De annak ellenére hogy már anya vagyok, sem hoznak lázba idegen babák.
1. mert cukik, csakazértis :)
2. főleg random nénik örvendeznek a babáknak, ugyanis emlékezteti őket a saját anyukakorukra, ami valszeg életük legboldogabb időszaka lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!