Darinka,Darina névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tetszik?, Adnátok?
Ismertek ilyen nevűt?
2020. dec. 31. 11:50
1/12 anonim válasza:
Darinka, Darinka, Darinka, maja!
2/12 anonim válasza:
Inkább a Darinka. Darina olyan, mint aki amúgy Dorina, csak csúnyán ír a betűt és olyan mintha o lenne.
3/12 anonim válasza:
A Darinkát biztos nem adnám a kicsinyítő képző miatt, nem annyira jönnek be az olyan nevek, amiben ott van a -ka, vagy a -ke.
A Darina jobb, még sosem hallottam igazából erről a névről, de szerintem ez elmegy.
4/12 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, a Darina azért, mert olyan, mintha a Dorinát írták el, a Darinka pedig becenévre hajaz.
5/12 anonim válasza:
A Darinka nekem olyan mint valami alsópolcos vodka, a Darina meg egy újabb rohadt egyedi tucatnév hangzású semmiség. Meg mindkettőről egy dinka lány jut eszembe.
Nem ismerek egyikkel sem embert.
Vállalhatóak, de nekem nem tetszenek.
6/12 anonim válasza:
Darinka ismerősöm van. Szerintem teljesen vállalható
7/12 anonim válasza:
Nem ismerek egyet sem, nem is adnám a sajátomnak, de egyáltalán nem néznék rondán másra, aki adja, mert vállalható. A Darinka jobban tetszik amúgy.
8/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik, én adnám, és inkább a Darinka változatot preferálom.
9/12 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Egyébként a Dorina sem.
10/12 anonim válasza:
Van Darinka (gyerek) ismerősöm kettő is, mindketten román származásúak.
Nekem tetszik a név hangzása, valami gyümölcs jut eszembe, de tényleg az alsópolcos vodka is hasonlít, meg az inka végződés nem szerencsés, ezért juthatott dinka az eszébe az egyik válaszolónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!