Hogyan karácsonyoztatok babával covid alatt?
Figyelt kérdés
Mennyi idős a babátok? Volt családi összejövetel? Volt rajtatok maszk? Foghatták a rokonok/barátok a picit?2020. dec. 28. 13:37
21/27 anonim válasza:
Nálunk kicsit extra a helyzet, 2 hetes volt karácsonykor. A 3 napot hárman töltöttük. 2 ünnep között jöhettek a nagyszülők, testvérek, és azok gyerekei. Maszkot viseltek, és nem adtam kézbe a babát, csak kihoztam a hálószobából megmutatni. Ezt sem igazán akartuk, de úgy voltunk vele, inkább most, amikor nincs iskola és mindenki szabin van. Most a 6 hetes korig begubózunk.
A többi rokonnak úgy mutattuk meg, hogy kocsival odamentünk, de nem vettük ki a gyereket, ablakon át megnézték.
Nem is a covidtól tartunk igazán (többen átestek már rajta), hanem az összes többi vírustól, influenza, nátha stb.
22/27 anonim válasza:
Na es akkor miert emelkedik a fertozottek szama?
23/27 anonim válasza:
22!
Főleg így március derekán 🤣🤣🤣
24/27 anonim válasza:
És főleg úgy hogy hiába ugyan úgy karácsonyoztunk senki nem lett covidos a családban 😂
25/27 anonim válasza:
Nálunk se, de meg az ismerősi körben sem. Ahogy azóta sem 🤣🤣
26/27 anonim válasza:
22-es! Nem zavar, hogy február vége van? Félelmetes sötétség uralkodik egyesek fejében...
27/27 anonim válasza:
Nem zavar! Az hogy mindenki karacsonykor is sart bele.az egeszbe az pontosam mutatja h most is ugyanez a hozzallas. Persze en vagyok a hulye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!