Hogy karácsonyoztatok egy év alatti babátokkal?
Kapott ajándékot, becsomagolva stb?
Az a baj, hogy most is kinéztem valamit, de mivel le volt árazva, gyorsan meg is vettem, és már játszunk is vele, mert minek tartogassam, ha már jó neki és élvezi és fejleszti 🤦♀️
Pont szenteste lesz 10 hónapos a lányom, nem tudom mit adjak neki, kB már minden fejlesztő cuccot megvettem neki vagy amit én nem akartam azt mások (kérdés nélkül)...
10 hónapos már nem olyan kicsi.
Nálunk az első 4 hónapos volt karácsonykor, vele tényleg nem vittük túlzásba az ünneplést, nem kapott semmit célzottan az ünnepre. Amit kapott azt előtte, utána.
A kicsi 9 hónapos volt az első karácsonyán. Őt már érdekelte minden, a bontogatás is, a hangulat....
A 10 hónapos már simán tud bontogatni. Valami kis apróságot vennék neki mindeneképp. Élvezni fogja, nagyon fog neki tetszeni a fa meg a fények.
A lányunk 2 hónapos volt az első karácsonyán, neki is volt a fa alatt ajándék. Kis apróság, de kapott.
A fiunk 3 hónapos lesz most karácsonykor, ő is fog kapni ajándékot.
3mas...egy baba még nem érti azt hogy elhalmozzuk mindennel... Érdekes dolgokat veszek neki, ő nem tudja hogy ez ajándék... Teljesen következetes vagyok, minden dolgot korànak illően veszek, imádja őket.
És arra értettem azt, hogy kérdés nélkül vesznek, hogy pl vettek egy 15ezres járássegítőt, nem is akartam ilyet egyáltalán adni neki. De most adjam vissza anyoosnak? Tuti soha többet nem szólna hozzám :D
Többiek, köszi, valamit biztos vennék neki. Szerintetek rgy ilyen interaktív játszó asztal jó lehet? Már áll, és szereti a zenélő villogó dolgokat is.
5ös, tudtam, hogy megint ítélkezni fogsz úgy, hogy semmit sem tudsz rólunk. Oda megy a gyerek, ahova akar, attól nem leszek szar szülő, hogy van neki pohárépítője meg formái, amit nem mellesleg annyira imád hogy órákon keresztül püföli és sikongat mellé.
Esetleg visszatérhetnénk a témához:
Mit vehetnék 10 hónapos babámnak karácsonyra?
Számomra a fejlesztő játék ezt jelenti : formabedobó (amivel egyébként már próbálkozik) színes kis könyvek, pohárépítő, ebből 3 féle is van, imádja. Színes kockák, golyóvezető. Labdák. Ezek mind filléres dolgok, mégis imàdja őket, és nagyon okos lett tőlük, csak mondom. Oda kúszik a házban, ahova akar, ott áll fel, ahol akar.
Van egy zongorája, egy járássegítő ami zenél, villog, meg egy tevékenységi központja. Ennyi. Hu de el van kényeztetve ez a szegény gyerek.
Jaj és még pluszba az anyja (én xd) is vele van kb 90 %-ban, mindjárt erre is jön a komment hogy ez sem jó! 😯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!