Mit gondoltok az Ájlín névről? (Eileen)
Nekem tetszik de NEM Magyarorszàgon!
Ìgy leírva igen nevetsèges, cigànyos
Baratnőm kislányát így hívják, Lininek becézik.
Nekem tetszik ez név.
*Amúgy itt van:
MTA összes név ,erre kell rákeresni
Tényleg nehogy máá hosszú í-vel kérvényezzétek -és ezzel elrontsátok ezt a gyönyörű nevet. Rövid i-vel már ott van, már lehet használni; ha ezen a néven hosszú í-vel anyakönyveznének, kikészülnék.
:S:)
Tehát semmi esetre se; tehát maradjatok légyszi kérlek a rövid i-nél.
De egyébként asszem, hogyha pl külföldi a párod, hogyha valamilyen nemzetiségi; akkor lehet adni a gyereknek olyan nemzetiségű írással is, hogy Eileen, de mondjuk nekem így ronda sajnos Eileen-ként:S De így már pl: Ilene --tetszene. Vagy pl még Aaylin, vagy ilyesmi. :):) Az egy 'a' az 'e'/é, a két 'a' az á, pl Aron -Éron; Aaron -Áron angolosan. :):):)
Tehát kérlek maradjatok a rövid i-nél, az úgy cool,
Ha meg Eileen-nek írnátok, hát, oké, de szal le lehet írni ezt tehát szebben is. Az Aaylin-nél nem tudom, hogy mind korrekt -e, de az Ilene szerintem szupcsi.
Borzasztóan magyartalan, feltűnősködő, ripacskodó hangzása van.
Eléggé uniszex hangzása van, nem egy szép, elegáns, nőies név.
Az aktuális Ájlin, Miron, Éden kavalkádban már úgy kell guglizni a nevek után, hogy vajon milyen nemű a gyerek, ha még életében nem láttad.
Egyébként nekem Billie “Ájlis” jut róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!